500 gramų | bulvių |
1 vienetas | brokoliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
160 gramų | pesto padažas |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
150 gramų | grietinė |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (kokius mėgstate) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
- Vištienos apkepas su cukinija
- Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
- Lašišos apkepas su špinatais
- Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas
- Paprikoje paslėpta vištiena su žiediniu kopūstu
- Sočiausioji pica
- Greitas bulvių apkepas
- Lazanija su moliūgais
- Daržovių kugelis
- Daržovių užkepėlė su vištiena
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Žuvies užkepėlė su daržovėmis
- Bulvių apkepas su šparagais
- Kopūstų apkepas
- Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas
- Kopūstų ir žirnelių apkepas
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Bulvių ir špinatų apkepas
Brokolių apkepas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bulvės,
500 gramų -
Brokoliai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Pesto padažas,
160 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Grietinė,
150 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
- Prieskoniai, kokius mėgstate
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Brokolį labai trumpai apvirkite pasūdytame vandenyje.
Sutarkuokite morkas, susmulkinkite svogūną ir pakepinkite aliejuje.
Į riebalais pateptą kepimo formą dėkite pjaustytas bulves, pakepintas morkas ir svogūną`, brokolių gabalėlius, nuluptus ir susmulkintus pomidorus, pjaustytą papriką.
Kiaušinius išplakite su grietine, įpilkite Pesto padažą, jei reikia galite truputėlį pasūdyti. Viską gerai išmaišykite ir užpilkite ant daržovių. Viršų pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite karštoje orkaitėje 180 C apie pusvalandį.
Komentarai