Burokėlių lapkočių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | burokėliai (lapkočiai) |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
4 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
1.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Burokėlių lapkočiai išverdami pasūdytame vandenyje, išgriebiami ir perpilami šaltu vandeniu. Tada supjaustomi 1,5—2 cm ilgio gabalėliais, dedami į grietinę, prieš tai jame išmaišius tarkuotą varškės ar fermentinį sūrį. Masė sukrečiama į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą formą. Paviršius išlyginamas, apibarstomas džiūvėsėliais, apšlakstomas sviestu. Kepama orkaitėje 10—20 min., kol apkepo paviršius parusvėja.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Cukinijų apkepas
- Agurkų ir cukinijos apkepas
- Cukinijų plokštanis
- Cukinijos apkepas su ryžiais
- Sojų apkepas su daržovėmis
- Apkepas „La Graikija“
- Bulvių patiekalas
- Cukinija su pomidorais ir brinza
- Varškės ir moliūgų apkepas
- Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas
- Cukinijų apkepas
- Moliūgų ir obuolių apkepas
- Paprikoje paslėpta vištiena su žiediniu kopūstu
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Omletas su kumpiu ir žirneliais
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Brokolių apkepas
- Briuselinių kopūstų apkepas
Burokėlių lapkočių apkepas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, lapkočiai,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlių lapkočiai išverdami pasūdytame vandenyje, išgriebiami ir perpilami šaltu vandeniu. Tada supjaustomi 1,5—2 cm ilgio gabalėliais, dedami į grietinę, prieš tai jame išmaišius tarkuotą varškės ar fermentinį sūrį. Masė sukrečiama į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą formą. Paviršius išlyginamas, apibarstomas džiūvėsėliais, apšlakstomas sviestu. Kepama orkaitėje 10—20 min., kol apkepo paviršius parusvėja.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...