Burokėlių lapkočių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | burokėliai (lapkočiai) |
| 3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
| 4 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
| 1.5 stiklinės | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Burokėlių lapkočiai išverdami pasūdytame vandenyje, išgriebiami ir perpilami šaltu vandeniu. Tada supjaustomi 1,5—2 cm ilgio gabalėliais, dedami į grietinę, prieš tai jame išmaišius tarkuotą varškės ar fermentinį sūrį. Masė sukrečiama į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą formą. Paviršius išlyginamas, apibarstomas džiūvėsėliais, apšlakstomas sviestu. Kepama orkaitėje 10—20 min., kol apkepo paviršius parusvėja.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškas sūrio plokštainis
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Greitas bulvių apkepas
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Pomidorų ir makaronų apkepas
-
Kopūstų apkepas
-
Midijos su špinatais
-
Kopūstų tortas
-
Apkepas "Vyras virtuvėje"
-
Cukinijos apkepas su ryžiais
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Cukinijų plokštanis
-
Morkos su pievagrybiais
-
Apkepas su sūriu ir brokoliais
-
Lietinių tortas
-
Cukinija su pomidorais ir brinza
Burokėlių lapkočių apkepas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, lapkočiai,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlių lapkočiai išverdami pasūdytame vandenyje, išgriebiami ir perpilami šaltu vandeniu. Tada supjaustomi 1,5—2 cm ilgio gabalėliais, dedami į grietinę, prieš tai jame išmaišius tarkuotą varškės ar fermentinį sūrį. Masė sukrečiama į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą formą. Paviršius išlyginamas, apibarstomas džiūvėsėliais, apšlakstomas sviestu. Kepama orkaitėje 10—20 min., kol apkepo paviršius parusvėja.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
