Burokėlių lapkočių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | burokėliai (lapkočiai) |
| 3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
| 4 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
| 1.5 stiklinės | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Burokėlių lapkočiai išverdami pasūdytame vandenyje, išgriebiami ir perpilami šaltu vandeniu. Tada supjaustomi 1,5—2 cm ilgio gabalėliais, dedami į grietinę, prieš tai jame išmaišius tarkuotą varškės ar fermentinį sūrį. Masė sukrečiama į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą formą. Paviršius išlyginamas, apibarstomas džiūvėsėliais, apšlakstomas sviestu. Kepama orkaitėje 10—20 min., kol apkepo paviršius parusvėja.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Kopūstų apkepas
-
Mėsos apkepas
-
Pomidorų ir makaronų apkepas
-
Paprikoje paslėpta vištiena su žiediniu kopūstu
-
Bulvių patiekalas
-
Burokėlių lapkočių apkepas
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Prancūziškas pyragas
-
Apkepas "Vyras virtuvėje"
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Cukinijų tortas
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Vištienos apkepėlė
-
Kopūstų ir žirnelių apkepas
-
Ryžių pudingas
-
Kepti brokoliai su omletu
-
Žuvies ir daržovių apkepas
Burokėlių lapkočių apkepas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, lapkočiai,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlių lapkočiai išverdami pasūdytame vandenyje, išgriebiami ir perpilami šaltu vandeniu. Tada supjaustomi 1,5—2 cm ilgio gabalėliais, dedami į grietinę, prieš tai jame išmaišius tarkuotą varškės ar fermentinį sūrį. Masė sukrečiama į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą formą. Paviršius išlyginamas, apibarstomas džiūvėsėliais, apšlakstomas sviestu. Kepama orkaitėje 10—20 min., kol apkepo paviršius parusvėja.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
