Gurmaniška pomidorų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 stiklinė | pomidorai (pjaustyti) |
| 1 saujelė | saulėje džiovinti pomidorai |
| 2 valgomieji šaukštai | anakardžių riešutų |
| 0.75 stiklinės | vanduo (verdantis arba šaltas) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 0.5 stiklinės | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Į maišytuvą sudėkite visus produktus (išskyrus paskutinį produktą - 0,5 stiklinės pomidorų) ir maišykite iki vientisos masės.
2.
Sutrintą masę supilkite į dubenį ir sudėkite likusius pomidorus. Gerai išmaišykite. Patiekite su smulkintais anakardžių riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Voveraičių sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Daržovių sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Kopūstų sriuba
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Koldūnų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Firminė Žavintos žuvienė
-
Suomiška žuvienė
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Lašišos ir lešių sriuba
Gurmaniška pomidorų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pomidorai, pjaustyti,
1 stiklinė -
Saulėje džiovinti pomidorai,
1 saujelė -
Anakardžių riešutai,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo, verdantis arba šaltas,
3/4 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pomidorai,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į maišytuvą sudėkite visus produktus (išskyrus paskutinį produktą - 0,5 stiklinės pomidorų) ir maišykite iki vientisos masės.
Sutrintą masę supilkite į dubenį ir sudėkite likusius pomidorus. Gerai išmaišykite. Patiekite su smulkintais anakardžių riešutais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
