
Gurmaniška pomidorų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė | pomidorai (pjaustyti) |
1 saujelė | saulėje džiovinti pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | anakardžių riešutų |
0.75 stiklinės | vanduo (verdantis arba šaltas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 skiltelė | česnakas |
0.5 stiklinės | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Į maišytuvą sudėkite visus produktus (išskyrus paskutinį produktą - 0,5 stiklinės pomidorų) ir maišykite iki vientisos masės.
2.
Sutrintą masę supilkite į dubenį ir sudėkite likusius pomidorus. Gerai išmaišykite. Patiekite su smulkintais anakardžių riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Brokolių trinta sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Austrių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Apelsinų sriuba
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Alaus sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Amerikietiška špinatų sriuba
-
Pomidorinė sriuba
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
Gurmaniška pomidorų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pomidorai, pjaustyti,
1 stiklinė -
Saulėje džiovinti pomidorai,
1 saujelė -
Anakardžių riešutai,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo, verdantis arba šaltas,
3/4 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pomidorai,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į maišytuvą sudėkite visus produktus (išskyrus paskutinį produktą - 0,5 stiklinės pomidorų) ir maišykite iki vientisos masės.
Sutrintą masę supilkite į dubenį ir sudėkite likusius pomidorus. Gerai išmaišykite. Patiekite su smulkintais anakardžių riešutais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...