Kalėdų bandelės su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | svogūnai |
| 30 gramų | džiūvėsėliai |
| 300 gramų | pievagrybiai |
| 25 gramai | baravykai (džiovinti) |
| 1 vienetas | tešla (sluoksniuota) |
| 15 gramų | bazilikas |
| 15 gramų | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| 40 gramų | grietinėlės, 35% |
| 50 gramų | kiauliena (kumpis) |
| šiek tiek | baravykai (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pievagrybius nulupti, nuplauti, supjaustyti smulkiai, kaip ir svogūnus bei kumpį. Į keptuvę dedame sviestą ir pakepame svogūnus, tada beriame grybus, kumpį ir viską pabarstome prieskoniai ir paliekame pasitroškinti, o prieš tai įmesti ir smulkiai supjaustytą džiovintą baravyką. Po 7 min. supilti grietinėlę ir džiūvėsėlius ir patroškinti 2 min. šiuo įdaru patepti kvadratais supjaustytą tešlą, suvynioti, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti orkaitėje 180 C apie 15 min. SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su persikais
-
Tortas Napoleonas
-
Spanguolių biskvitas
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Kalėdinis keksiukas
-
Bandelės su cinamonu
-
Obuolių pyragas „Skanutis“
-
Trapūs vafliai
-
Obuolių pyragas
-
Tortas su kokoso pienu
-
Aguonų pyragas su puta
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Tartaletės su vaisiais
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Obuoliniai keksiukai
-
Kvietinės bandelės
-
Plokštainis diena-naktis
-
Vatikano duona
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
Kalėdų bandelės su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
30 gramų -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Baravykai, džiovinti,
25 gramai -
Tešla, sluoksniuota,
1 vienetas -
Bazilikas,
15 gramų -
Druska,
15 gramų - Pipirai, juodieji
-
Grietinėlė, 35%,
40 gramų -
Kiauliena, kumpis,
50 gramų - Baravykai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nulupti, nuplauti, supjaustyti smulkiai, kaip ir svogūnus bei kumpį. Į keptuvę dedame sviestą ir pakepame svogūnus, tada beriame grybus, kumpį ir viską pabarstome prieskoniai ir paliekame pasitroškinti, o prieš tai įmesti ir smulkiai supjaustytą džiovintą baravyką. Po 7 min. supilti grietinėlę ir džiūvėsėlius ir patroškinti 2 min. šiuo įdaru patepti kvadratais supjaustytą tešlą, suvynioti, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti orkaitėje 180 C apie 15 min. SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
