
Morenginiai sausainiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
6 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 lašas | citrinos rūgštis |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Baltymus išplakame iki standžių putų, tada po šaukštą beriam cukrų ir plakam, kol cukrus ištirps. Sudėti visus priedus, išplakti ir dėti po šaukštelį į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepam 100-110 C temperatūroje apie 1 valandą. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaikystės skarelės
-
Cinamoniniai sausainiai
-
Smėlinukai
-
Mėlynių žvaigždutės
-
Alaus sausainiai
-
Kalėdinės dėžutės
-
Kokosiniai avižinių dribsnių sausainiukai
-
Avižinių dribsnių sausainiai
-
Grybukai
-
Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Šokoladiniai sausainukai
-
Paprasti lietuviški sausainiai
-
Minkšti juodojo šokolado sausainiai
-
Voveraitės
-
„Torketti“
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Sausainiai
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Aguoniniai sausainėliai
Morenginiai sausainiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Cukrus,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinos rūgštis,
1 lašas - Vanilinis cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltymus išplakame iki standžių putų, tada po šaukštą beriam cukrų ir plakam, kol cukrus ištirps. Sudėti visus priedus, išplakti ir dėti po šaukštelį į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepam 100-110 C temperatūroje apie 1 valandą. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...