Mascarponės keksiukai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė kvietiniai miltai (Tešlai)
110 gramų sviestas
75 gramai grietinė
1 valgomasis šaukštas cukrus
šiek tiek druska
120 gramų mascarpone sūris (Įdarui)
1 vienetas kiaušiniai
0.25 mililitro cukraus pudra
2 lašai vanilė (esencija)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gaminimas:
Miltus išmaišyti su druska, cukrumi. Sudėti minkštą, gabaliukais susmulkintą sviestą ir trinti tarp pirštų, kol neliks sausų miltų ir gausime trupinius. Įmaišyti grietinę ir gerai išminkyti. Įdėti tešlą į šaldytuvą 4 valandoms. Įdarui išmaišyti sūrį, kiaušinį, cukrų ir vanilės ekstraktą iki vientisos masės. Tešlos mase aplipdyti keksiukų formelių šonus ir dugną. Į vidų dėti po šaukstą įdaro. Kepti iki 190 0 C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mascarponės keksiukai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Gaminimas:
Miltus išmaišyti su druska, cukrumi. Sudėti minkštą, gabaliukais susmulkintą sviestą ir trinti tarp pirštų, kol neliks sausų miltų ir gausime trupinius. Įmaišyti grietinę ir gerai išminkyti. Įdėti tešlą į šaldytuvą 4 valandoms. Įdarui išmaišyti sūrį, kiaušinį, cukrų ir vanilės ekstraktą iki vientisos masės. Tešlos mase aplipdyti keksiukų formelių šonus ir dugną. Į vidų dėti po šaukstą įdaro. Kepti iki 190 0 C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Reklama:

Komentarai (1)


  • alytus 2015-02-07 08:05

    Kažin ar skanu


Daugiau receptų