Skaniausias pasaulyje obuolių pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek obuoliai (didelis, 6-7)
200 gramų sviestas
1 stiklinė kvietiniai miltai
1 stiklinė cukrus
1 stiklinė manų kruopos
šiek tiek kepimo milteliai
šiek tiek vanilinis cukrus
šiek tiek cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Visus turimus produktus sumaišome. Gaunasi "birus" mišinys.
Į kitą dubenį susitarkuojame burokine tarka obuolius ir sumaišome juos su cinamonu (pagal skonį). Viskas paruošta kepimui.
Skardą patepame aliejumi ir sluoksniuojame:
beriame sluoksnį "birios" masės (šis pirmas sluoksnis turi būti šiek tiek storesnis, nes tai pyrago pagrindas. Ant jo barstomi obuoliai, vėl "biri" masė ir obuoliai. Paskutinis sluoksnis turi būti iš "birios" masės. Pyrago viršų išdėliojame sviestu (supjaustytu). Kepame apie 50 min įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.
Skanu valgyti karštą su ledais! Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Skaniausias pasaulyje obuolių pyragas

Komentarai: 13
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Visus turimus produktus sumaišome. Gaunasi "birus" mišinys.
Į kitą dubenį susitarkuojame burokine tarka obuolius ir sumaišome juos su cinamonu (pagal skonį). Viskas paruošta kepimui.
Skardą patepame aliejumi ir sluoksniuojame:
beriame sluoksnį "birios" masės (šis pirmas sluoksnis turi būti šiek tiek storesnis, nes tai pyrago pagrindas. Ant jo barstomi obuoliai, vėl "biri" masė ir obuoliai. Paskutinis sluoksnis turi būti iš "birios" masės. Pyrago viršų išdėliojame sviestu (supjaustytu). Kepame apie 50 min įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.
Skanu valgyti karštą su ledais! Skanaus.

Reklama:

Komentarai (13)


  • Aryka 2016-10-01 19:10

    Aš dar patikeciau i pyragą jai i kruopų miltų mišinį sutarkuoti sviestą,o ne ant virsaus


  • Aryka 2016-10-01 19:05

    Aš dar ne skaičius komentarų,tik receptą,ir supratau miltai Manai cu OK rus,miltu masė gausis,be kiaušinių neapsieita


  • Vita 2015-04-19 15:25

    bandziau, valgyt galima, bet tikrai ne burnoj tirpsta...


  • as 2014-12-21 15:38

    su siais biriais sausais miltais , tai nesamone, o ne pyragas iseina.


  • nainai 2011-11-07 19:59

    čia buvo antrasis gyvenime mano keptas pyragas, pirmasis virto sausainiu o šis puikiai gavosi, ačiū, visiem patiko :)


  • pute 2011-09-28 14:16

    dejau skersa :super: %-) %-)


  • Aistulia 2011-09-13 20:59

    Labai jau skaaaanus sitas pyragiukas :)
    Ir neriebus :)
    Dejau tik puse pakelio sviesto, bet viskas puikiai gavosi :)


  • meide 2011-03-07 09:26

    bandziau neskanus ir labai jau riebus tik sugadinau produktus tikrai yra skanesniu ir kam toki recepta talpinti


  • as 2010-04-30 13:27

    oo taip tikrai kad skaniausiass pasauly :super:


  • @[email protected] 2010-04-29 20:37

    Liaudis,klausykit-tikrai skanus tas pyragiukas. :super: Jis gaunasi toks slapias ir sotus,o kai valgai,tiesiog tirpsta burnoj,Kai pirma kart pasigaminau,as buvau pritrenkta tokio rnepakartojamo rezultato.Kas svarbiausia-labai lengvas pasigaminti ;-) Pabandykit,nepasigailesit :super: Reginut,as palaikau tave,neliudek ;-)
    Nuomone apie patiekala sakykit tik tada ,kai jau isbandet,o ne tik perskaite!!!
    Gaila,jog foto nera,pamatytu liaudis,koks jis sluoksniuotas,ir grazus,o jau skanuuuuuuuuuuus :super:


Daugiau receptų