
šiek tiek | obuoliai (didelis, 6-7) |
200 gramų | sviestas |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | cukrus |
1 stiklinė | manų kruopos |
šiek tiek | kepimo milteliai |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | cinamonas |
Į kitą dubenį susitarkuojame burokine tarka obuolius ir sumaišome juos su cinamonu (pagal skonį). Viskas paruošta kepimui.
Skardą patepame aliejumi ir sluoksniuojame:
beriame sluoksnį "birios" masės (šis pirmas sluoksnis turi būti šiek tiek storesnis, nes tai pyrago pagrindas. Ant jo barstomi obuoliai, vėl "biri" masė ir obuoliai. Paskutinis sluoksnis turi būti iš "birios" masės. Pyrago viršų išdėliojame sviestu (supjaustytu). Kepame apie 50 min įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.
Skanu valgyti karštą su ledais! Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su braškėmis
-
Braškinis tortas
-
Sausainukai su cinamonu
-
"Amerikietiškas" obuolių pyragas
-
Spanguolių keksiukai
-
Pyragas su varške
-
Duona su svogūnais ir sūriu
-
Bandelės su įdaru
-
Varškės spurgos su obuoliais
-
Kepta eglutė
-
Padangėlės
-
Balta sluoksniuota duona
-
Morkų pyragas su ananasų gabaliukais
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Tortas ale Tiramisu
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Graikų pyragas
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
-
Kalėdinė eglutė
-
Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
Skaniausias pasaulyje obuolių pyragas

- Paruošimo laikas:
- Obuoliai, didelis, 6-7
-
Sviestas,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
1 stiklinė - Kepimo milteliai
- Vanilinis cukrus
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visus turimus produktus sumaišome. Gaunasi "birus" mišinys.
Į kitą dubenį susitarkuojame burokine tarka obuolius ir sumaišome juos su cinamonu (pagal skonį). Viskas paruošta kepimui.
Skardą patepame aliejumi ir sluoksniuojame:
beriame sluoksnį "birios" masės (šis pirmas sluoksnis turi būti šiek tiek storesnis, nes tai pyrago pagrindas. Ant jo barstomi obuoliai, vėl "biri" masė ir obuoliai. Paskutinis sluoksnis turi būti iš "birios" masės. Pyrago viršų išdėliojame sviestu (supjaustytu). Kepame apie 50 min įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.
Skanu valgyti karštą su ledais! Skanaus.
Komentarai (13)
-
Aryka
2016-10-01 19:10
Aš dar patikeciau i pyragą jai i kruopų miltų mišinį sutarkuoti sviestą,o ne ant virsaus
-
Aryka
2016-10-01 19:05
Aš dar ne skaičius komentarų,tik receptą,ir supratau miltai Manai cu OK rus,miltu masė gausis,be kiaušinių neapsieita
-
Vita
2015-04-19 15:25
bandziau, valgyt galima, bet tikrai ne burnoj tirpsta...
-
as
2014-12-21 15:38
su siais biriais sausais miltais , tai nesamone, o ne pyragas iseina.
-
nainai
2011-11-07 19:59
čia buvo antrasis gyvenime mano keptas pyragas, pirmasis virto sausainiu o šis puikiai gavosi, ačiū, visiem patiko :)
-
pute
2011-09-28 14:16
dejau skersa :super: %-) %-)
-
Aistulia
2011-09-13 20:59
Labai jau skaaaanus sitas pyragiukas :)
Ir neriebus :)
Dejau tik puse pakelio sviesto, bet viskas puikiai gavosi :)
-
meide
2011-03-07 09:26
bandziau neskanus ir labai jau riebus tik sugadinau produktus tikrai yra skanesniu ir kam toki recepta talpinti
-
as
2010-04-30 13:27
oo taip tikrai kad skaniausiass pasauly :super:
-
@G@
2010-04-29 20:37
Liaudis,klausykit-tikrai skanus tas pyragiukas. :super: Jis gaunasi toks slapias ir sotus,o kai valgai,tiesiog tirpsta burnoj,Kai pirma kart pasigaminau,as buvau pritrenkta tokio rnepakartojamo rezultato.Kas svarbiausia-labai lengvas pasigaminti ;-) Pabandykit,nepasigailesit :super: Reginut,as palaikau tave,neliudek ;-)
Nuomone apie patiekala sakykit tik tada ,kai jau isbandet,o ne tik perskaite!!!
Gaila,jog foto nera,pamatytu liaudis,koks jis sluoksniuotas,ir grazus,o jau skanuuuuuuuuuuus :super: