Imbieriniai sausainukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
200 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | imbieras (maltas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Sviestą išsukti iki purumo su cukrumi. Dėti kiaušinį ir prieskonius. Berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Suminkyti tešlą ir nakčiai palikti šaldytuve. Iškočioti plonai ir išspausti norimas formeles. Kepti apie 15 minučių 170 0C temperatūroje, kol gražiai aprus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mini raguoliai
- Sausainiai su cukraus glazūra
- Kalėdiniai sausainiai
- Trapios tešlos sausainiai
- Paprasti lietuviški sausainiai
- Apelsininiai keksiukai
- Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
- Skanūs sausainėliai
- Šokoladiniai sausainukai
- Kriaušinės skarelės
- Sausainiai su riešutais
- Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
- Kalėdiniai imbieriniai sausainiai
- Žiedeliai
- Sausainiai su uogiene
- Sausainiai su krakmolu
- Traškūs šokoladiniai sausainiai
- Vamzdeliai su avietėmis
- Kokosiniai sausainiai
- Juostelės su džemu
Imbieriniai sausainukai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
50 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Imbieras, maltas,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išsukti iki purumo su cukrumi. Dėti kiaušinį ir prieskonius. Berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Suminkyti tešlą ir nakčiai palikti šaldytuve. Iškočioti plonai ir išspausti norimas formeles. Kepti apie 15 minučių 170 0C temperatūroje, kol gražiai aprus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
2015-12-29 19:36
Labai PATIKO
-
Imbieras
2015-12-29 19:35
Man labai patinka imbieriniai sausainukai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...