| 400 gramų | kalakutiena |
| 0.5 stiklinės | ryžiai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 5 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 6 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
| 400 gramų | kopūstai |
| 400 gramų | pomidorai (konservuoti, lupti) |
| šiek tiek | cukrus |
Kopūstų lapus nuplikykite verdančiu vandeniu ir palikite, kad atvėstų.
Ant jų krėskite paruoštos mėsos ir susukite ritinėlius. Sudėjusi į puodą, užpilkite paukštienos sultiniu, kad apsemtų, uždenkite ir troškinkite 30-40 minučių.
Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite svieste. Pomidorus išgriebkite iš marinato ir kartu su kepintais svogūnais sutrinkite elektriniu plakikliu. Pasūdykite, pagardinkite smulkintais šviežiais krapais ir apliekite balandėlius.
Mėsos patiekalas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai grybų kotletai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
-
Mėsos pyragas
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Paprasti balandėliai
-
Jautienos steikai
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Paukštienos apkepas
-
Kalakutienos maltiniai
-
Įdarytos dešrelės
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Kukuliukai švediškai
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Kiauliena česnakiniame marinate
Kalakutienos balandėliai
akcijas
-
Kalakutiena,
400 gramų -
Ryžiai,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Krapai, smulkinti,
6 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
400 gramų -
Pomidorai, konservuoti, lupti,
400 gramų - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius biriai išvirkite ir sumaišykite su malta kalakutiena. 1 svogūną susmulkinkite, 1 morką supjaustykite plonais griežinėliais. Daržoves pakepinkite dviejuose šaukštuose sviesto ir sumaišykite su mėsa. Suberkite smulkintus žalumynus, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir dar sykį išmaišykite.
Kopūstų lapus nuplikykite verdančiu vandeniu ir palikite, kad atvėstų.
Ant jų krėskite paruoštos mėsos ir susukite ritinėlius. Sudėjusi į puodą, užpilkite paukštienos sultiniu, kad apsemtų, uždenkite ir troškinkite 30-40 minučių.
Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite svieste. Pomidorus išgriebkite iš marinato ir kartu su kepintais svogūnais sutrinkite elektriniu plakikliu. Pasūdykite, pagardinkite smulkintais šviežiais krapais ir apliekite balandėlius.
Mėsos patiekalas paruoštas!
