| 400 gramų | kalakutiena |
| 0.5 stiklinės | ryžiai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 5 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 6 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
| 400 gramų | kopūstai |
| 400 gramų | pomidorai (konservuoti, lupti) |
| šiek tiek | cukrus |
Kopūstų lapus nuplikykite verdančiu vandeniu ir palikite, kad atvėstų.
Ant jų krėskite paruoštos mėsos ir susukite ritinėlius. Sudėjusi į puodą, užpilkite paukštienos sultiniu, kad apsemtų, uždenkite ir troškinkite 30-40 minučių.
Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite svieste. Pomidorus išgriebkite iš marinato ir kartu su kepintais svogūnais sutrinkite elektriniu plakikliu. Pasūdykite, pagardinkite smulkintais šviežiais krapais ir apliekite balandėlius.
Mėsos patiekalas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Tuno blyneliai
-
Antis su grybų įdaru
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Porai su ryžiais
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Papuošta kepta lydeka
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Falafeliai
-
Bananų pracūziškų skrebučių gaminimas
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Daniškas plovas
-
Vištiena su paprika po garų
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Triušienos vyniotinis
-
Kepenėlių kepsneliai
-
Kaukazo šašlykai
-
Bulviniai blynai su mėsa
Kalakutienos balandėliai
akcijas
-
Kalakutiena,
400 gramų -
Ryžiai,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Krapai, smulkinti,
6 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
400 gramų -
Pomidorai, konservuoti, lupti,
400 gramų - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius biriai išvirkite ir sumaišykite su malta kalakutiena. 1 svogūną susmulkinkite, 1 morką supjaustykite plonais griežinėliais. Daržoves pakepinkite dviejuose šaukštuose sviesto ir sumaišykite su mėsa. Suberkite smulkintus žalumynus, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir dar sykį išmaišykite.
Kopūstų lapus nuplikykite verdančiu vandeniu ir palikite, kad atvėstų.
Ant jų krėskite paruoštos mėsos ir susukite ritinėlius. Sudėjusi į puodą, užpilkite paukštienos sultiniu, kad apsemtų, uždenkite ir troškinkite 30-40 minučių.
Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite svieste. Pomidorus išgriebkite iš marinato ir kartu su kepintais svogūnais sutrinkite elektriniu plakikliu. Pasūdykite, pagardinkite smulkintais šviežiais krapais ir apliekite balandėlius.
Mėsos patiekalas paruoštas!
