
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
2 stiklinės | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | grikiai |
20 gramų | sviestas |
Padažui dar reiks: 2-3 svogūnai, 40 g sviesto, 1-2 šaukštai miltų, 0,5 stiklinės grietinės, grybų nuoviro.
Išverdama tiršta tąsi grikių košė. Į atvėsusią košę suberiami miltai, įmušami kiaušiniai ir suminkoma vidutinio kietumo tešla. Ant delno išplojamas tešlos gabaliukas, uždedamas šaukštelis grybų, kraštai užlenkiami ir padaromas mažas pyragėlis. Pyragėliai pavilgomi plaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepinami didesniame aliejaus kiekyje.
Valgoma su svogūnų padažu.
Įdarui svogūnai ir virti grybai smulkiai supjaustomi, pakepinami, įberiama džiūvėsėlių, įdedama grietinės, pasūdoma.
Padažui svogūnai supjaustomi griežinėliais, pakepinami svieste, suberiami miltai, pakepinama, įpilama grybų nuoviro, pavirinama, sudedama grietinė ir dar pakaitinama, bet neužvirinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
-
Pasta su grill baklažanais
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Jautiena kiniškai
-
Vaikiški pietūs
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Įdaryti makaronai "Cannelloni"
-
Spageti su kukuliais
-
Virtinukai
-
Makaronai su daržovėmis
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Makaronų apkepas
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Ryžių kepsneliai
-
Makaronai su faršu
-
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
-
Lazanija su veršiena
-
Spaghetti Carbonara su špinatais
Grikių kruopų pyragėliai su grybais

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grikiai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reiks: 30—40 g džiovintų grybų, 20-40 g sviesto, 1-2 svogūnai, grietinės, džiūvėsėlių, pipirų (nebūtinai), druskos.
Padažui dar reiks: 2-3 svogūnai, 40 g sviesto, 1-2 šaukštai miltų, 0,5 stiklinės grietinės, grybų nuoviro.
Išverdama tiršta tąsi grikių košė. Į atvėsusią košę suberiami miltai, įmušami kiaušiniai ir suminkoma vidutinio kietumo tešla. Ant delno išplojamas tešlos gabaliukas, uždedamas šaukštelis grybų, kraštai užlenkiami ir padaromas mažas pyragėlis. Pyragėliai pavilgomi plaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepinami didesniame aliejaus kiekyje.
Valgoma su svogūnų padažu.
Įdarui svogūnai ir virti grybai smulkiai supjaustomi, pakepinami, įberiama džiūvėsėlių, įdedama grietinės, pasūdoma.
Padažui svogūnai supjaustomi griežinėliais, pakepinami svieste, suberiami miltai, pakepinama, įpilama grybų nuoviro, pavirinama, sudedama grietinė ir dar pakaitinama, bet neužvirinama.
Komentarai (6)
-
mamertas
2015-01-04 17:27
labai skanu, as dar prikandu ir rauginto agurko, super
-
agnieska
2011-04-29 20:54
dariau siuos kukulius, is akie-, nieko nematavau. nedariau padazo, bet i vidu dar dejau tarybines daktariskos desros gabaliuku, tai skonis buvo neralus. valgem ir laizemes pirstus nem nem nem :super:
-
deWDR
2010-05-08 09:32
kazkoks netikslus receptas, rasoma, kad reikia vieno kiausinio, bet paskui i tesla imust kiausinius, paniruojant irgi reikia kiausinio plakinio...zodziu
-
Li
2009-11-26 16:15
graziai ir skaniai atrodo :super:
-
(anonimas)
2009-05-16 16:06
:parselis: