
Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | aviečių |
1 stiklinė | vanduo |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Slyvų kompotas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Braškinė uogienė
-
Mėlynių kompotas
-
Rauginti agurkai
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Agrastų uogienė
-
Obuolienė
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Aviečių džemas
-
Apelsininė cukinija
-
Svarainių kompotas
-
Mišrainė su ryžiais
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...