
Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | aviečių |
1 stiklinė | vanduo |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ievos uogienė
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Šaltalankio sultys
-
Rabarbarų uogienė
-
Slyvų kompotas
-
Agrastų uogienė
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Svarainių kompotas
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Slyvų uogienė
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Konservuoti žirneliai
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Pipirmėtės sultys
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...