
Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | aviečių |
1 stiklinė | vanduo |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų kompotas
-
Slyvos bruknėse
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Vyšnių uogienė 2
-
Slyvų uogienė
-
Kriaušienė
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Marinuoti agrastai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Mėlynių kompotas
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Konservuoti burokėliai
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...