Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 3 kilogramai | aviečių |
| 1 stiklinė | vanduo |
| 2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Grybai svieste
-
Konservuoti burokėliai
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Šaldyti grybai
-
Kriaušių kompotas
-
Slyvų kompotas
-
Slyvos bruknėse
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Pomidorai su želatina
-
Cukinijų užkandis
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Grybų sultys
-
Braškių uogienė
-
Gudobelių uogienė
-
Šaltalankio uogienė
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
