
Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | aviečių |
1 stiklinė | vanduo |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Cukinijos žiemai
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Vyšnių kompotas
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Paprikia su medum
-
Erškėtrožių uogienė
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Apelsininė cukinija
-
Figų džemas
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Mišrainė su ryžiais
-
Marinuoti agrastai
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...