
Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | aviečių |
1 stiklinė | vanduo |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių sultys
-
Braškinė uogienė
-
Vyšnių kompotas
-
Konservuota adžika
-
Obuolių sultys
-
Pomidorai su želatina
-
Slyvų kompotas
-
Lietuviška obuolienė
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Marinuoti grybai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Braškių uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Erškėtrožių uogienė
-
Rabarbarai žiemai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Konservuoti žirneliai
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...