
Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | aviečių |
1 stiklinė | vanduo |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Marinuoti burokėliai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Agrastinis kompotas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Paprikia su medum
-
Itališkos daržovių salotos
-
Pomidorai savo sultyse
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Figų džemas
-
Vyšnių kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Konservuotos paprikos
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...