
Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | aviečių |
1 stiklinė | vanduo |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvos bruknėse
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Itališkos daržovių salotos
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Aviečių džemas
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Slyvų kompotas
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Braškių uogienė
-
Konservuoti pomidorai
-
Marinuotos vyšnios
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Svarainiai cukruje
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...