Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 3 kilogramai | aviečių |
| 1 stiklinė | vanduo |
| 2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų tyrė
-
Braškių uogienė
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Marinuotos vyšnios
-
Konservuoti pomidorai
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Obuolių sultys
-
Konservuoti aguročiai
-
Rauginti agurkai
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Itališkos daržovių salotos
-
Agrastų uogienė
-
Vyšnių kompotas
-
Erškėtrožių uogienė
-
Slyvų kompotas
-
Ievos uogienė
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
