Kepti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | salierai |
| 3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 2.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
| 0.3 stiklinės | pienas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Salierai nulupami ir nuplikomi pasūdytu verdančiu vandeniu, atskiestu trupučiu pieno. Vėliau nusunkiami, nusausinami ir supjaustomi 1 cm storio gabalėliais, apibarstomi prieskoniais su miltais, pavoliojami kiaušinių plakinyje, vėliau džiūvėsėliuose ir apkepinami iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Čenachai
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Įdarytos paprikos
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Keptos cukinijos
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Kepti patisonai
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Bulvių patiekalas
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Brokolių apkepas
Kepti salierai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
1/3 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierai nulupami ir nuplikomi pasūdytu verdančiu vandeniu, atskiestu trupučiu pieno. Vėliau nusunkiami, nusausinami ir supjaustomi 1 cm storio gabalėliais, apibarstomi prieskoniais su miltais, pavoliojami kiaušinių plakinyje, vėliau džiūvėsėliuose ir apkepinami iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
