Kepti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
0.3 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Salierai nulupami ir nuplikomi pasūdytu verdančiu vandeniu, atskiestu trupučiu pieno. Vėliau nusunkiami, nusausinami ir supjaustomi 1 cm storio gabalėliais, apibarstomi prieskoniais su miltais, pavoliojami kiaušinių plakinyje, vėliau džiūvėsėliuose ir apkepinami iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių ir morkų blynai
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Morkų maltiniai
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Troškinti įdaryti agurkai
- Briuselinių kopūstų apkepas
- Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
- Įdaryta cukinija
- Lazanija su moliūgais
- Moliūgų kotletukai
- Kopūstų pudingas (Kålpudding)
- Romos pjausnys iš sūrio
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Keptos paprikos
- Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
- Daržovių iešmai
Kepti salierai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
1/3 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierai nulupami ir nuplikomi pasūdytu verdančiu vandeniu, atskiestu trupučiu pieno. Vėliau nusunkiami, nusausinami ir supjaustomi 1 cm storio gabalėliais, apibarstomi prieskoniais su miltais, pavoliojami kiaušinių plakinyje, vėliau džiūvėsėliuose ir apkepinami iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...