Kepti salierai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
600 gramų salierai
3 valgomieji šaukštai taukai (kiaulių) (tirpinti)
2 vienetai kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
2.5 valgomojo šaukšto džiūvėsėliai
0.3 stiklinės pienas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Salierai nulupami ir nuplikomi pasūdytu verdančiu vandeniu, atskiestu trupučiu pieno. Vėliau nusunkiami, nusausinami ir supjaustomi 1 cm storio gabalėliais, apibarstomi prieskoniais su miltais, pavoliojami kiaušinių plakinyje, vėliau džiūvėsėliuose ir apkepinami iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti salierai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Salierai nulupami ir nuplikomi pasūdytu verdančiu vandeniu, atskiestu trupučiu pieno. Vėliau nusunkiami, nusausinami ir supjaustomi 1 cm storio gabalėliais, apibarstomi prieskoniais su miltais, pavoliojami kiaušinių plakinyje, vėliau džiūvėsėliuose ir apkepinami iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų