Įdarytos bulvės
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 2 vienetai | bulvių (didelės) |
| 40 gramų | sviestas |
| 50 gramų | kumpis |
| 20 gramų | sūris (kietasis) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | muskatas (tarkuotas) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Dideles bulves gerai nuplauti ir išvirti su lupenomis pasūdytame vandenyje. Ataušusias bulves nulupti perpjauti pusiau ir atsargiai išskobti.
2.
Kumpį ir svogūną supjaustyti ir pakepinti aliejujo. Tada suimaišyti su tarkuotu sūriu.
3.
Mase įdaryti bulvės ir apšlakstyti jas aliejumi. Kepti karštoje orkaitėje apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Bulvinukai
-
Velykinis paršiukas
-
Bulvių kroketai
-
Vyžos iš bulvių
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Bulvių apkepas
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Mėsos apkepas
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Bulvių kroketai
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Greitas bulvių apkepas
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulvių salotos
Įdarytos bulvės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Sviestas,
40 gramų -
Kumpis,
50 gramų -
Sūris, kietasis,
20 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Muskatas, tarkuotas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dideles bulves gerai nuplauti ir išvirti su lupenomis pasūdytame vandenyje. Ataušusias bulves nulupti perpjauti pusiau ir atsargiai išskobti.
Kumpį ir svogūną supjaustyti ir pakepinti aliejujo. Tada suimaišyti su tarkuotu sūriu.
Mase įdaryti bulvės ir apšlakstyti jas aliejumi. Kepti karštoje orkaitėje apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
alytus
2015-02-11 19:20
Skanu
-
garbane
2015-02-02 19:44
Dvi bulves o sesios porcijos?cia nykstukams?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
