Virkite bulves, sumaišytas su prieskonių mišiniu, kol suminkštės. Tada nusausinkite ir perpjaukite per pusę.
Ant viršaus uždėkite sviesto ir krapų. Patiekite dar šiltas.
Patarimas! Iki Naujųjų metų bulves galite valgyti su lupenomis, vėliau patariame jas naudoti nuluptas.

Virtos bulvės su sviestu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 kilogramas | bulvių (mažos) |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai (bulvėms virti, Santa Maria) |
šiek tiek | krapai (švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Bulvinukai
-
Vėdarai
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Švediški bulviniai blynai
-
Bulvių plokštainis
-
Bulvių vėdarai
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Bulvių kotletai
-
Kugelis kaimiškai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
Virtos bulvės su sviestu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Bulvės, mažos,
1 kilogramas -
Prieskoniai, bulvėms virti, Santa Maria,
2 valgomieji šaukštai - Krapai, švieži
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virkite bulves, sumaišytas su prieskonių mišiniu, kol suminkštės. Tada nusausinkite ir perpjaukite per pusę.
Ant viršaus uždėkite sviesto ir krapų. Patiekite dar šiltas.
Patarimas! Iki Naujųjų metų bulves galite valgyti su lupenomis, vėliau patariame jas naudoti nuluptas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...