
Bulvių kroketai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | bulvių |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Bulves išvirti ir sugrūsti košę. Tada į košę sudėti sumaltą svogūną, įmušti kiaušinius, berti druskos bei pipirų ir viską gerai išmaišyti. Tada sudėti miltus ir vėl išmaišyti masę
2.
Tada sudėti miltus ir vėl išmaišyti masę.
3.
Drėgnomis rankomis formuoti kukuliukus ir virti (kelias minutes) puode, karštame aliejuje iki auksinės spalvos.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Bulvinės bandelės
-
Rudens blynai
-
Cepelinai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Kava su brendžiu ir muskatu
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Čanachai su čiobreliais
-
Bulvių košė su vištiena
-
Studentiškas bulvių plokštainis
Bulvių kroketai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti ir sugrūsti košę. Tada į košę sudėti sumaltą svogūną, įmušti kiaušinius, berti druskos bei pipirų ir viską gerai išmaišyti. Tada sudėti miltus ir vėl išmaišyti masę
Tada sudėti miltus ir vėl išmaišyti masę.
Drėgnomis rankomis formuoti kukuliukus ir virti (kelias minutes) puode, karštame aliejuje iki auksinės spalvos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Greta
2024-04-19 12:00
Begalo skanu , as dar surio idejau petrazoliu tai isvis liuks
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...