
Bulvių kroketai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | bulvių |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Bulves išvirti ir sugrūsti košę. Tada į košę sudėti sumaltą svogūną, įmušti kiaušinius, berti druskos bei pipirų ir viską gerai išmaišyti. Tada sudėti miltus ir vėl išmaišyti masę
2.
Tada sudėti miltus ir vėl išmaišyti masę.
3.
Drėgnomis rankomis formuoti kukuliukus ir virti (kelias minutes) puode, karštame aliejuje iki auksinės spalvos.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Bulvių kotletai
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Dešros tarta
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Bulvių vėdarai
-
Bulviniai vėdarai
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
„Milžinų bulvės“
-
Bulvių kotletai su porais
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Itališkai pagamintos bulvės
Bulvių kroketai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti ir sugrūsti košę. Tada į košę sudėti sumaltą svogūną, įmušti kiaušinius, berti druskos bei pipirų ir viską gerai išmaišyti. Tada sudėti miltus ir vėl išmaišyti masę
Tada sudėti miltus ir vėl išmaišyti masę.
Drėgnomis rankomis formuoti kukuliukus ir virti (kelias minutes) puode, karštame aliejuje iki auksinės spalvos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Greta
2024-04-19 12:00
Begalo skanu , as dar surio idejau petrazoliu tai isvis liuks
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...