
Bulvių kroketai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | bulvių |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Bulves išvirti ir sugrūsti košę. Tada į košę sudėti sumaltą svogūną, įmušti kiaušinius, berti druskos bei pipirų ir viską gerai išmaišyti. Tada sudėti miltus ir vėl išmaišyti masę
2.
Tada sudėti miltus ir vėl išmaišyti masę.
3.
Drėgnomis rankomis formuoti kukuliukus ir virti (kelias minutes) puode, karštame aliejuje iki auksinės spalvos.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Bulvių kukuliai
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Bulvių vyniotinis
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Bulvių kroketai
-
Skanu ir greita
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Virtų bulvių blynai
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulviniai grybų sklindžiai
Bulvių kroketai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti ir sugrūsti košę. Tada į košę sudėti sumaltą svogūną, įmušti kiaušinius, berti druskos bei pipirų ir viską gerai išmaišyti. Tada sudėti miltus ir vėl išmaišyti masę
Tada sudėti miltus ir vėl išmaišyti masę.
Drėgnomis rankomis formuoti kukuliukus ir virti (kelias minutes) puode, karštame aliejuje iki auksinės spalvos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Greta
2024-04-19 12:00
Begalo skanu , as dar surio idejau petrazoliu tai isvis liuks
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...