Burokėlių apkepas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų burokėliai
0.5 stiklinės rauginti kopūstai (troškinti)
2 vienetai svogūnai
0.5 stiklinės pupelės
1 valgomasis šaukštas sviestas
1 valgomasis šaukštas taukai (kiaulių) (tirpinti)
250 gramų mėsa (virta)
50 gramų kiaulienos lašiniai
2 vienetai kiaušiniai
šiek tiek krienai (padažas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Virti nulupti burokėliai stambiai sutarkuojami ir, įdėjus svieste pakepintų svogūnų, patroškinami. Tada pridedama troškintų kopūstų, virtos mėsos arba dešros, lašiniukų gabaliukų, virtų pupelių ir užpilama krienų padažu su kiaušiniu. Viskas išmaišoma, sudedama į keptuvę ir kepama orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Burokėlių apkepas

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Virti nulupti burokėliai stambiai sutarkuojami ir, įdėjus svieste pakepintų svogūnų, patroškinami. Tada pridedama troškintų kopūstų, virtos mėsos arba dešros, lašiniukų gabaliukų, virtų pupelių ir užpilama krienų padažu su kiaušiniu. Viskas išmaišoma, sudedama į keptuvę ir kepama orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (7)


Daugiau receptų