
Burokėlių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
0.5 stiklinės | rauginti kopūstai (troškinti) |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | pupelės |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
250 gramų | mėsa (virta) |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | krienai (padažas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Virti nulupti burokėliai stambiai sutarkuojami ir, įdėjus svieste pakepintų svogūnų, patroškinami. Tada pridedama troškintų kopūstų, virtos mėsos arba dešros, lašiniukų gabaliukų, virtų pupelių ir užpilama krienų padažu su kiaušiniu. Viskas išmaišoma, sudedama į keptuvę ir kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Kvietinių miltų blynai
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Kukurūzų burbuolės
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Šparagai ant griliaus
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Ryžių kepsneliai
-
Kukurūzų apkepas
-
Kopūstų maltiniai
-
Burokėlių kotletai
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Čenachai
-
Balandėliai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Keptos cukinijos
Burokėlių apkepas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Rauginti kopūstai, troškinti,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
1 valgomasis šaukštas -
Mėsa, virta,
250 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Krienai, padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virti nulupti burokėliai stambiai sutarkuojami ir, įdėjus svieste pakepintų svogūnų, patroškinami. Tada pridedama troškintų kopūstų, virtos mėsos arba dešros, lašiniukų gabaliukų, virtų pupelių ir užpilama krienų padažu su kiaušiniu. Viskas išmaišoma, sudedama į keptuvę ir kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...