![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Burokėlių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
0.5 stiklinės | rauginti kopūstai (troškinti) |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | pupelės |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
250 gramų | mėsa (virta) |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | krienai (padažas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Virti nulupti burokėliai stambiai sutarkuojami ir, įdėjus svieste pakepintų svogūnų, patroškinami. Tada pridedama troškintų kopūstų, virtos mėsos arba dešros, lašiniukų gabaliukų, virtų pupelių ir užpilama krienų padažu su kiaušiniu. Viskas išmaišoma, sudedama į keptuvę ir kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Salierai tešloje
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Morkos su pievagrybiais
-
Baklažanų blynai
-
Daržovių troškinys
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Cukinijų blyneliai
-
Įdaryta cukinija
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Paprikos su įdaru
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Špinatų apkepas
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Karštos paprikų salotos
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
Burokėlių apkepas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Rauginti kopūstai, troškinti,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
1 valgomasis šaukštas -
Mėsa, virta,
250 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Krienai, padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virti nulupti burokėliai stambiai sutarkuojami ir, įdėjus svieste pakepintų svogūnų, patroškinami. Tada pridedama troškintų kopūstų, virtos mėsos arba dešros, lašiniukų gabaliukų, virtų pupelių ir užpilama krienų padažu su kiaušiniu. Viskas išmaišoma, sudedama į keptuvę ir kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...