Burokėlių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | burokėliai |
| 0.5 stiklinės | rauginti kopūstai (troškinti) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 0.5 stiklinės | pupelės |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| 250 gramų | mėsa (virta) |
| 50 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | krienai (padažas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Virti nulupti burokėliai stambiai sutarkuojami ir, įdėjus svieste pakepintų svogūnų, patroškinami. Tada pridedama troškintų kopūstų, virtos mėsos arba dešros, lašiniukų gabaliukų, virtų pupelių ir užpilama krienų padažu su kiaušiniu. Viskas išmaišoma, sudedama į keptuvę ir kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų apkepas
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Kepti salierai
-
Grilyje keptos daržovės
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Blyneliai su baklažanais
-
Kopūstienė su grybais
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Įdarytas baklažanas
-
Kukurūzų burbuolės
-
Cukinijų blyneliai
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
Burokėlių apkepas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Rauginti kopūstai, troškinti,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
1 valgomasis šaukštas -
Mėsa, virta,
250 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Krienai, padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virti nulupti burokėliai stambiai sutarkuojami ir, įdėjus svieste pakepintų svogūnų, patroškinami. Tada pridedama troškintų kopūstų, virtos mėsos arba dešros, lašiniukų gabaliukų, virtų pupelių ir užpilama krienų padažu su kiaušiniu. Viskas išmaišoma, sudedama į keptuvę ir kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
