
Agurkų pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | agurkų |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Agurkai nulupami, supjaustomi įstrižai nemažais griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Tada sudedami į puodą, apibarstomi pakepintomis tarkuotomis morkomis, įpilama grietinės ir troškinama. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų maltiniai
-
"Laukinė" cukinija
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
-
Įdarytos cukinijos
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Ryžių kepsneliai
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Paprikų laiveliai
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Bulvių kotletai su porais
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Špinatų apkepas
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
Agurkų pjausniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Morkos,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkai nulupami, supjaustomi įstrižai nemažais griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Tada sudedami į puodą, apibarstomi pakepintomis tarkuotomis morkomis, įpilama grietinės ir troškinama. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...