
Agurkų pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | agurkų |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Agurkai nulupami, supjaustomi įstrižai nemažais griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Tada sudedami į puodą, apibarstomi pakepintomis tarkuotomis morkomis, įpilama grietinės ir troškinama. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Moliūgai vakarienei
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Kukurūzų apkepas
-
Kopūstienė su grybais
-
Svogūnų pyragas
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Cukinijų blyneliai
-
Vegetariški balandėliai
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Įdaryti svogūnai
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Šparagai ant griliaus
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
Agurkų pjausniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Morkos,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkai nulupami, supjaustomi įstrižai nemažais griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Tada sudedami į puodą, apibarstomi pakepintomis tarkuotomis morkomis, įpilama grietinės ir troškinama. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...