Gelteklių sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės sultinys (mėsos)
300 gramų gelteklės (šaknys)
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas sviestas
1 valgomasis šaukštas grietinė
šiek tiek druska
šiek tiek citrinos rūgštis
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, vėliau nuskutamos, supjaustomos gabaliukais ir dedamos į verdantį sultinį. Miltai pakepinami svieste su trupučiu sultinio ir supilami į baigiamą virti sriubą. Pagardinama petražolių lapeliais, grietine.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gelteklių sriuba

Komentarai: 11
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Gelteklės apvirinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, vėliau nuskutamos, supjaustomos gabaliukais ir dedamos į verdantį sultinį. Miltai pakepinami svieste su trupučiu sultinio ir supilami į baigiamą virti sriubą. Pagardinama petražolių lapeliais, grietine.

Reklama:

Komentarai (11)


  • (anonimas) 2010-09-07 13:11

    :jee:
    %-)
    geri pusryciai :super:


Daugiau receptų