Gelteklių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
| 300 gramų | gelteklės (šaknys) |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, vėliau nuskutamos, supjaustomos gabaliukais ir dedamos į verdantį sultinį. Miltai pakepinami svieste su trupučiu sultinio ir supilami į baigiamą virti sriubą. Pagardinama petražolių lapeliais, grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Sriuba su skumbre
-
Salierų sriuba
-
Vištiena su sultiniu
-
Firminė Žavintos žuvienė
-
Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Trinta burokelių sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Lapienė
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
Gelteklių sriuba
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Gelteklės, šaknys,
300 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, vėliau nuskutamos, supjaustomos gabaliukais ir dedamos į verdantį sultinį. Miltai pakepinami svieste su trupučiu sultinio ir supilami į baigiamą virti sriubą. Pagardinama petražolių lapeliais, grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
(anonimas)
2010-09-07 13:11
:jee:
%-)
geri pusryciai :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
