Gelteklių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
300 gramų | gelteklės (šaknys) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, vėliau nuskutamos, supjaustomos gabaliukais ir dedamos į verdantį sultinį. Miltai pakepinami svieste su trupučiu sultinio ir supilami į baigiamą virti sriubą. Pagardinama petražolių lapeliais, grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šamienė
- Trinta brokolių sriuba
- Kreminė vištienos sriuba
- Kiaulpienių sriuba
- Šamų sriuba
- Burokėlių sriuba
- Vištienos sriuba su makaronais
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Pupelių sriuba su sūriu
- Olandiška salierų sriuba
- Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
- Burokėlių sriuba
- Sriuba su makaronais
- Kiškio kopūstų sriuba
- Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
- Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
- Žuvienė, virta ant laužo
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
Gelteklių sriuba
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Gelteklės, šaknys,
300 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, vėliau nuskutamos, supjaustomos gabaliukais ir dedamos į verdantį sultinį. Miltai pakepinami svieste su trupučiu sultinio ir supilami į baigiamą virti sriubą. Pagardinama petražolių lapeliais, grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
(anonimas)
2010-09-07 13:11
:jee:
%-)
geri pusryciai :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...