
Gelteklių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
300 gramų | gelteklės (šaknys) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, vėliau nuskutamos, supjaustomos gabaliukais ir dedamos į verdantį sultinį. Miltai pakepinami svieste su trupučiu sultinio ir supilami į baigiamą virti sriubą. Pagardinama petražolių lapeliais, grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Žirnių sriuba
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Sriuba su jautiena
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Burokėlių sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Hamburgiška ungurio sriuba
Gelteklių sriuba
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Gelteklės, šaknys,
300 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, vėliau nuskutamos, supjaustomos gabaliukais ir dedamos į verdantį sultinį. Miltai pakepinami svieste su trupučiu sultinio ir supilami į baigiamą virti sriubą. Pagardinama petražolių lapeliais, grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
(anonimas)
2010-09-07 13:11
:jee:
%-)
geri pusryciai :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...