Daniška bagetė
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | batonas (prancūziškas) |
| 100 gramų | sviestas (sūdytas) |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Pikantiški migdolai
-
Grybukai po sniegu
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Karštos bandelės
-
Obuoliai su varške
-
Traškus migdolų užkandis
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Skani užkandėlė
-
Silkė pataluose
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
SPELTOS pica
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Tuno pica
-
Spurgos iš varškės
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
Daniška bagetė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Batonas, prancūziškas,
2 vienetai -
Sviestas, sūdytas,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
