Daniška bagetė
INGREDIENTAI:
2 vienetai | batonas (prancūziškas) |
100 gramų | sviestas (sūdytas) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
4 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krabų lazdelės tešloje
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Svogūnai prie alaus
- Olgos šventinė silkutė
- Karšti užkandžiai "Baguette"
- Karališki pusryčiai
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Pyragėliai su kmynais
- Traškios vištienos juostelės
- Dainiaus Keptos aštrios krevetės
- Mažos sūrio picos
- Sūdytos silkės aliejuje
- Čeburekai su grybais
- Įdarytos bulvės
- Švelnūs suktinukai
- Silkė morkų ir svogūnų patale
- Roterdamo riekelės
- Silkės pataluos vyniotinis
- Keptos bulvės
Daniška bagetė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Batonas, prancūziškas,
2 vienetai -
Sviestas, sūdytas,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...