Daniška bagetė
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | batonas (prancūziškas) |
| 100 gramų | sviestas (sūdytas) |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Fokačija su pagardais
-
Žuvies tortas
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Silkė patale
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Kesadilijos (Quesadilla)
-
Valentino sumuštinukai
-
Vištienos file užkandis
-
Mini picos su majonezu
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Vėrinukai
-
Kalmaras vyno padaže
-
Krevečių sumuštiniai
-
Užkandėlė su šonine
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Šokoladinės vynuogės
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
Daniška bagetė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Batonas, prancūziškas,
2 vienetai -
Sviestas, sūdytas,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
