
Daniška bagetė
INGREDIENTAI:
2 vienetai | batonas (prancūziškas) |
100 gramų | sviestas (sūdytas) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
4 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Ežiukai
-
Pusryčių užkandėlė
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Marinuota silkės filė
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Sūri širdelė
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
Daniška bagetė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Batonas, prancūziškas,
2 vienetai -
Sviestas, sūdytas,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...