Daniška bagetė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
2 vienetai batonas (prancūziškas)
100 gramų sviestas (sūdytas)
1 valgomasis šaukštas grietinė
4 skiltelės česnakas
1 valgomasis šaukštas petražolės (smulkintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Daniška bagetė

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų