
Daniška bagetė
INGREDIENTAI:
2 vienetai | batonas (prancūziškas) |
100 gramų | sviestas (sūdytas) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
4 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mini picos su majonezu
-
Sūri širdelė
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Pica, kepta keptuvėje
-
Helovyno užkandžiai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Pomidorų mėsainis
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Sūdytos silkės aliejuje
-
Silkės užkandėlė
-
Grilintas camembertas
-
Roterdamo riekelės
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Keptos krevetės
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Daržovių užkandėlė
-
Tobulas mėsainis
Daniška bagetė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Batonas, prancūziškas,
2 vienetai -
Sviestas, sūdytas,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...