
Daniška bagetė
INGREDIENTAI:
2 vienetai | batonas (prancūziškas) |
100 gramų | sviestas (sūdytas) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
4 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pingviniukai
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Skrudintos alyvuogės
-
Mažos sūrio picos
-
Vytinta išpjova
-
Kepti moliūgai
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Bulviniai traškučiai
-
SPELTOS pica
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Įdaryti avokadai
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Silkė su svogūniukais
-
Įdarytas agurotis
-
Gurmanų suktinukai
Daniška bagetė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Batonas, prancūziškas,
2 vienetai -
Sviestas, sūdytas,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...