Mieles ištirpinti šiltame vandenyje su cukrumi.
Į išsijotus miltus suberti druską ir aguonas. Supilti aliejų ir ištirpintas mieles ir užminkyti tešlą, kol tešla tampa vientisa ir nelipni (apie 10 minučių). Tešlą palikti šiltai, kad pakiltų (apie 1 valandą).
Iš pakilusios tešlos daryti piršto svorio volelius ir supjaustyti nedideliais, vienodo dydžio gabalėliais. Suformuotus kūčiukus sudėti į kepimo popierimiu išklotą skardą. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol kūčiukai gražiai pagels.

Kūčiukai
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
500 gramų | miltai |
200 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | aguonų |
10 gramų | mielės |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Picos paplotėlis su varške
-
Morenginiai sausainiai
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Albinos duona
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Obuolių pyragas
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Trupininis pyragas
-
Tinginių "Napoleonas"
-
Bulka staigmena
-
Keksas su mėlynėmis
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Dieviškas obuolių pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
-
Ingridos obuolių pyragas
-
"Amerikietiškas" obuolių pyragas
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Lengvas pyragas
-
Mielinis pyragas su obuoliais
Kūčiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Miltai,
500 gramų -
Vanduo,
200 mililitrų -
Aguonos,
1 valgomasis šaukštas -
Mielės,
10 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje su cukrumi.
Į išsijotus miltus suberti druską ir aguonas. Supilti aliejų ir ištirpintas mieles ir užminkyti tešlą, kol tešla tampa vientisa ir nelipni (apie 10 minučių). Tešlą palikti šiltai, kad pakiltų (apie 1 valandą).
Iš pakilusios tešlos daryti piršto svorio volelius ir supjaustyti nedideliais, vienodo dydžio gabalėliais. Suformuotus kūčiukus sudėti į kepimo popierimiu išklotą skardą. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol kūčiukai gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...