
2 arbatiniai šaukšteliai | soda |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
800 gramų | varškė |
6 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | rūgpienis |
šiek tiek | kvietiniai miltai (pagal poreikį) |
morkos 1 kilogramas
svogūnai 500 gramų
Įdaras: morkos sutarkuojamos ir pakepinamos aliejuje su svogūnais ir pipirais, druska, paliekama atvėsti.
Tešlai: varškė ištrinama, sudedami kiaušiniai, nugesinama soda rūgpienyje, įpilamas aliejus. Viską išmaišius sudedami miltai ir maišoma kol minkysis. Tešla iškočiojama, išspaudžiama norima forma, dedamas pasiruoštas įdaras. Užspaudus galima kepti keptuvėje, su 1 cm aliejaus, arba kepti taukų puode.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žvynabudės muštiniai
-
Naminė pica
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Originalūs sumuštiniai
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Spurgos iš varškės
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Sulekta Speltos pica
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Įdarytos dešrelės
-
Įdaryti pomidorai
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Bulviniai pyragėliai
-
Vištienos file užkandis
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
Vegetariški čeburėkai

- Paruošimo laikas:
-
Soda,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Varškė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Rūgpienis,
1 stiklinė - Kvietiniai miltai, pagal poreikį
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui reikalingi produktai :
morkos 1 kilogramas
svogūnai 500 gramų
Įdaras: morkos sutarkuojamos ir pakepinamos aliejuje su svogūnais ir pipirais, druska, paliekama atvėsti.
Tešlai: varškė ištrinama, sudedami kiaušiniai, nugesinama soda rūgpienyje, įpilamas aliejus. Viską išmaišius sudedami miltai ir maišoma kol minkysis. Tešla iškočiojama, išspaudžiama norima forma, dedamas pasiruoštas įdaras. Užspaudus galima kepti keptuvėje, su 1 cm aliejaus, arba kepti taukų puode.
Komentarai (10)
-
Inna
2016-03-26 09:23
Oooooooooo ....matyt labai svarbu save teisingai pavadinti ...............
-
Aaa?
2013-12-06 09:46
Ir ne vieno komentaro, gardus sie ceburekai, ar ne??
-
Didysis I
2012-12-02 16:40
Lopai jus visi ir eikit i gera vieta su savo komentarais!!! %-)
-
Jolita
2012-09-07 14:56
Vegetarai nevalgo mesos, zuvies ir kiausiniu, arba visu daliu siu produktu. T.y. nevalgo to, ka reika nuzudyti, kad gautum maista.
Taciau varske, piena, suri, jogurta ir kitus pieno produktus valgo. Kas nevalgo visiskai jokio gyvulines kilmes produktu yra VEGANAI,
-
:)
2012-02-02 09:05
vegetarai nevalgo mesos :-) o veganai nevalgo gyvulinio maisto pvz.: varškė :-) todėl čia ir yra vegetariski ceburekai ;-)
-
saule
2011-08-25 16:07
vegetariski negali buti su kiausiniais, o su varske viskas normaliai.
-
Megejas
2010-11-10 09:43
vegetarai varske valgo, jei ka :) nemaisyk su veganais.
-
Ingrida
2010-11-01 13:32
kaip gali buti vegetariski su varske