Iš tešlai skirtų produkų padarome du kartus kildintą mielinę tešlą. Vištos krūtinėlę supjaustome gabaliukais, paprieskoniuojame ir paliekame pastovėti 1 val. Iš tešlos gabaliuko padarome blynelį, į jo vidų dedame tarkuotam sūryje apvoliotą vištienos gabaliuką. Kraštus užspaudžiam, padarom apvalią formą ir dedame virtį į įkaitintą aliejų, kol gražiai apskrunda.
P.S žinokit, trūko aštrumo, patarčiau dar kokio čiliuko įdėti.

Vištos spurgos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
20 gramų | mielės (Tešlai) |
1 stiklinė | vanduo (37 laispnių pakaitintas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
100 gramų | sūris (įdarui) |
1 vienetas | vištienos filė (krūtinėlės) |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | aliejaus (virimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio pyragėliai
-
Vaniliniai keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Šokoladainis
-
Kriziniai keksiukai
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Keksiukai su mėlynėmis
-
Varškės spurgos
-
Bandelės su grybais
-
Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Margi keksiukai
-
Morkų pyragaičiai
-
Mini canelles
-
Paprastas skanių spurgų receptas
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
-
Larisos kalėdinis pyragaitis
-
Napoleono pyragaičiai
Vištos spurgos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mielės, Tešlai,
20 gramų -
Vanduo, 37 laispnių pakaitintas,
1 stiklinė - Druska
- Kvietiniai miltai
-
Sūris, įdarui,
100 gramų -
Vištienos filė, krūtinėlės,
1 vienetas - Prieskoniai
- Aliejus, virimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš tešlai skirtų produkų padarome du kartus kildintą mielinę tešlą. Vištos krūtinėlę supjaustome gabaliukais, paprieskoniuojame ir paliekame pastovėti 1 val. Iš tešlos gabaliuko padarome blynelį, į jo vidų dedame tarkuotam sūryje apvoliotą vištienos gabaliuką. Kraštus užspaudžiam, padarom apvalią formą ir dedame virtį į įkaitintą aliejų, kol gražiai apskrunda.
P.S žinokit, trūko aštrumo, patarčiau dar kokio čiliuko įdėti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...