
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | antienos ( „KITCHEN me“ filė su prieskoniais) |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
50 gramų | juodieji serbentai |
šiek tiek | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Neatidarytą indelį anties filė su prieskoniais įdėkite į įkaitintą iki 200 C orkaitę. Kepkite apie 55 minutes kol gražiai apskrunda.
2.
Iškeptą antieną atsidėkite atskirai kol paruošite pagrindą.
3.
Batoną supjaustome riekelėmis ir pagardiname juodųjų serbentų tyre.
4.
Atvėsintą mėsą supjaustome nedideliais kubeliais.
5.
Dedama antienos filė gabalėlius ant batono riekelių, papuošiame bazilikų lapeliais ir užtvirtiname mediniu pagaliuku.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pomidorai
-
Bulviniai traškučiai
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Suktukai su varške
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Sultingas Kebabas
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Roterdamo riekelės
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Užkanda "Lelijos"
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Antiena, „KITCHEN me“ filė su prieskoniais,
1 pakelis -
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Juodieji serbentai,
50 gramų - Bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Neatidarytą indelį anties filė su prieskoniais įdėkite į įkaitintą iki 200 C orkaitę. Kepkite apie 55 minutes kol gražiai apskrunda.
Iškeptą antieną atsidėkite atskirai kol paruošite pagrindą.
Batoną supjaustome riekelėmis ir pagardiname juodųjų serbentų tyre.
Atvėsintą mėsą supjaustome nedideliais kubeliais.
Dedama antienos filė gabalėlius ant batono riekelių, papuošiame bazilikų lapeliais ir užtvirtiname mediniu pagaliuku.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...