
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | antienos ( „KITCHEN me“ filė su prieskoniais) |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
50 gramų | juodieji serbentai |
šiek tiek | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Neatidarytą indelį anties filė su prieskoniais įdėkite į įkaitintą iki 200 C orkaitę. Kepkite apie 55 minutes kol gražiai apskrunda.
2.
Iškeptą antieną atsidėkite atskirai kol paruošite pagrindą.
3.
Batoną supjaustome riekelėmis ir pagardiname juodųjų serbentų tyre.
4.
Atvėsintą mėsą supjaustome nedideliais kubeliais.
5.
Dedama antienos filė gabalėlius ant batono riekelių, papuošiame bazilikų lapeliais ir užtvirtiname mediniu pagaliuku.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Pievagrybių garnyras
-
Silkių vyniotiniai
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Japoniški suktinukai
-
Rūkyti lašiniai
-
Pica studentiška
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Vištienos file užkandis
-
Baklažanų suktinukai
-
Kibinai
-
Naminis varškės sūris
-
Omletas mažiesiems
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Marinuota silkė su paprika
-
Šokoladinės vynuogės
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Antiena, „KITCHEN me“ filė su prieskoniais,
1 pakelis -
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Juodieji serbentai,
50 gramų - Bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Neatidarytą indelį anties filė su prieskoniais įdėkite į įkaitintą iki 200 C orkaitę. Kepkite apie 55 minutes kol gražiai apskrunda.
Iškeptą antieną atsidėkite atskirai kol paruošite pagrindą.
Batoną supjaustome riekelėmis ir pagardiname juodųjų serbentų tyre.
Atvėsintą mėsą supjaustome nedideliais kubeliais.
Dedama antienos filė gabalėlius ant batono riekelių, papuošiame bazilikų lapeliais ir užtvirtiname mediniu pagaliuku.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...