Dubenyje sumaišyti miltus,kepimo miltelius,papriką, žiupsnį druskos ir tarkuotą sūrį.Sutarkuoti sviestą ir rankomis sutrinti su miltais,supilti kefyrą ir suminkyti tešlą.
Ant miltuoto stalo iškočioti tešlą,ir iš jos išspausti nedidelius sausainukus (aš juos spaudžiau taurele).
Kepti 180° temp. orkaitėje apie 12 min., kol gražiai pagels.Tešla gerai ir greitai susikinko, lengvai kočiojasi.
Šitie sausainukai maloniai nustebino savo skoniu ir puikiai tiks prie vyno taurės...
Sūrio sausainiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | miltai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | paprikos milteliai (rūkytos paprikos) |
| 100 gramų | sūris (parmezanas) |
| 150 gramų | sviestas (šaltas) |
| 3 stiklinės | kefyras |
| šiek tiek | pomidorai (saulėje džiovinti, smulkiai pjaustyti) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinės braškės
-
Migdolinės pelytės
-
Įdaryti krepšeliai
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Suktukai su varške
-
Įdarytos bulvės
-
Pomidorai su sūriu
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Šventiniai žaliukai
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Naminiai traskuciai
-
Įdaryti pomidorai
-
Sūrio lazdelės
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
-
Sūrio sausainiai
Sūrio sausainiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
400 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Paprikos milteliai, rūkytos paprikos,
1 arbatinis šaukštelis -
Sūris, parmezanas,
100 gramų -
Sviestas, šaltas,
150 gramų -
Kefyras,
3 stiklinės - Pomidorai, saulėje džiovinti, smulkiai pjaustyti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje sumaišyti miltus,kepimo miltelius,papriką, žiupsnį druskos ir tarkuotą sūrį.Sutarkuoti sviestą ir rankomis sutrinti su miltais,supilti kefyrą ir suminkyti tešlą.
Ant miltuoto stalo iškočioti tešlą,ir iš jos išspausti nedidelius sausainukus (aš juos spaudžiau taurele).
Kepti 180° temp. orkaitėje apie 12 min., kol gražiai pagels.Tešla gerai ir greitai susikinko, lengvai kočiojasi.
Šitie sausainukai maloniai nustebino savo skoniu ir puikiai tiks prie vyno taurės...
Reklama:
Komentarai (3)
-
ina
2015-05-11 19:16
Neatitinka miltu kiekis.
-
H
2014-08-29 17:32
Pabadziau, skonis superinis. Labai patiko. Aciu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
