Žiedinius kopūstus sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min. Po to nusausinti ir išskaidyti smulkesniais žiedynais.
Kiaušinius išplakti su prieskoniais, įmaišyti miltus, sūrį, supilti alų ir aliejų.
Kiaušinio plakinyje pamirkyti žiedinius kopūstus ir sudėti į kepimo skardą.
Kepti 220 laipsnių orkaitėje 15 minučių.

Traškūs žiediniai kopūstai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | žiediniai kopūstai |
šiek tiek | juodieji pipirai (sumalti) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
80 gramų | sūris (fermentinis, smulkiai sutarkuotas) |
100 mililitrų | alaus |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ispanijos omletas
-
Pusryčių užkandėlė
-
Kiškienos paštetas
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Skani užkandėlė
-
Velykinis užkandis
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Sūrio rutuliukai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Silkė su ryžiais
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Tortilijų suktinukai
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Grybų užkandis
-
Lašišos rafaelo
-
Baltoji trobelė
-
Lietuviški "sushiai"
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
Traškūs žiediniai kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
600 gramų - Juodieji pipirai, sumalti
- Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis, smulkiai sutarkuotas,
80 gramų -
Alus,
100 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinius kopūstus sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min. Po to nusausinti ir išskaidyti smulkesniais žiedynais.
Kiaušinius išplakti su prieskoniais, įmaišyti miltus, sūrį, supilti alų ir aliejų.
Kiaušinio plakinyje pamirkyti žiedinius kopūstus ir sudėti į kepimo skardą.
Kepti 220 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...