Žiedinius kopūstus sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min. Po to nusausinti ir išskaidyti smulkesniais žiedynais.
Kiaušinius išplakti su prieskoniais, įmaišyti miltus, sūrį, supilti alų ir aliejų.
Kiaušinio plakinyje pamirkyti žiedinius kopūstus ir sudėti į kepimo skardą.
Kepti 220 laipsnių orkaitėje 15 minučių.

Traškūs žiediniai kopūstai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | žiediniai kopūstai |
šiek tiek | juodieji pipirai (sumalti) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
80 gramų | sūris (fermentinis, smulkiai sutarkuotas) |
100 mililitrų | alaus |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Duona su įdaru
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Pyragėliai su kmynais
-
Naminė pica
-
Padažas su avokadais
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Įdarytos dešrelės
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Mėsos duona
-
Sūrio lazdelės
-
Marinuota skumbrė
-
Naminiai traskuciai
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Baklažanų suktinukai
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Kiaušinių krepšeliai
Traškūs žiediniai kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
600 gramų - Juodieji pipirai, sumalti
- Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis, smulkiai sutarkuotas,
80 gramų -
Alus,
100 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinius kopūstus sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min. Po to nusausinti ir išskaidyti smulkesniais žiedynais.
Kiaušinius išplakti su prieskoniais, įmaišyti miltus, sūrį, supilti alų ir aliejų.
Kiaušinio plakinyje pamirkyti žiedinius kopūstus ir sudėti į kepimo skardą.
Kepti 220 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...