Virtus kaušinius perpjauname per pusę (skersai) ir išimame trynius.
Trynius sumaišome su smulkiai supjaustyta vištiena, sviestu ir prieskoniais. Įdarą dedame į baltymų puseles ir jas suglaudžiame taip, kad išeitų kiaušinis. Tada suvilgome jį kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir kepame karštuose riebaluose.
Iškepusius kiaušinius dedame į krepšelius, papuošiame mėsos drebučiais ir žalumynais.

Užkandis su kiaušiniais
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai, kietai virti) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai, kietai virti) |
50 gramų | džiūvėsėliai |
500 gramų | aliejaus |
3 vienetai | tešla (trapi, krepšeliai) |
200 gramų | mėsa (drebučiai) |
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai, kietai virti) |
50 gramų | vištienos filė (virta) |
20 gramų | sviestas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti agurkėliai
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Omletas su sūriu
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Baklažanų suktinukai
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Silkės ruletai
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Greitas užkandis
-
Pievagrybių garnyras
-
Krevetės patale
-
Aštrūs kalakutų kaklai
Užkandis su kiaušiniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai, tryniai, kietai virti,
3 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai, kietai virti,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Aliejus,
500 gramų -
Tešla, trapi, krepšeliai,
3 vienetai -
Mėsa, drebučiai,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai, kietai virti,
3 vienetai -
Vištienos filė, virta,
50 gramų -
Sviestas,
20 gramų - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtus kaušinius perpjauname per pusę (skersai) ir išimame trynius.
Trynius sumaišome su smulkiai supjaustyta vištiena, sviestu ir prieskoniais. Įdarą dedame į baltymų puseles ir jas suglaudžiame taip, kad išeitų kiaušinis. Tada suvilgome jį kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir kepame karštuose riebaluose.
Iškepusius kiaušinius dedame į krepšelius, papuošiame mėsos drebučiais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...