Virtus kaušinius perpjauname per pusę (skersai) ir išimame trynius.
Trynius sumaišome su smulkiai supjaustyta vištiena, sviestu ir prieskoniais. Įdarą dedame į baltymų puseles ir jas suglaudžiame taip, kad išeitų kiaušinis. Tada suvilgome jį kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir kepame karštuose riebaluose.
Iškepusius kiaušinius dedame į krepšelius, papuošiame mėsos drebučiais ir žalumynais.
Užkandis su kiaušiniais
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | kiaušiniai (tryniai, kietai virti) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai, kietai virti) |
| 50 gramų | džiūvėsėliai |
| 500 gramų | aliejaus |
| 3 vienetai | tešla (trapi, krepšeliai) |
| 200 gramų | mėsa (drebučiai) |
| 3 vienetai | kiaušiniai (tryniai, kietai virti) |
| 50 gramų | vištienos filė (virta) |
| 20 gramų | sviestas |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas su kumpiu
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Sūrio kamuoliukai
-
Įdaryti agurkėliai
-
Varškės sūris su kmynais
-
Pikantiškos morkytės
-
Kibinai
-
Silkės užkandelė
-
Greitai užraugti agurkai
-
Silkės užkandėlė
-
Omletas mažiesiems
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Keptos krevetės
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Sūrio sausainiai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Kumpio suktinukai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Galva
-
Užkandėlė su sausais makaronais
Užkandis su kiaušiniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai, tryniai, kietai virti,
3 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai, kietai virti,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Aliejus,
500 gramų -
Tešla, trapi, krepšeliai,
3 vienetai -
Mėsa, drebučiai,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai, kietai virti,
3 vienetai -
Vištienos filė, virta,
50 gramų -
Sviestas,
20 gramų - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtus kaušinius perpjauname per pusę (skersai) ir išimame trynius.
Trynius sumaišome su smulkiai supjaustyta vištiena, sviestu ir prieskoniais. Įdarą dedame į baltymų puseles ir jas suglaudžiame taip, kad išeitų kiaušinis. Tada suvilgome jį kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir kepame karštuose riebaluose.
Iškepusius kiaušinius dedame į krepšelius, papuošiame mėsos drebučiais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
