Traiškytos bulvės orkaitėje
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Traiškytos bulvės man yra kažkas super skanaus!!! Ir, kas geriausia, labai greitai pagaminama, bet nustebinsite ne tik namiškius, bet ir užklydusius svečius, patiekdami tokias Traiškytos bulvės man yra kažkas super skanaus!!! Ir, kas geriausia, labai greitai pagaminama, bet nustebinsite ne tik namiškius, bet ir užklydusius svečius, patiekdami tokias bulves kaip garnyrą prie kepsnio ar bet kokio kito patiekalo. (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų bulvių (mažų)
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek česnako milteliai
šiek tiek džiovintas raudonėlis
šiek tiek čiobreliai
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves gerai nuplauname, sudedame į puodą su vandeniu ir verdame tol, kol bulvės šiek tiek suminkštėja. Jei bus per minkštos, labai susitrins traiškant.
2.
Kepimo skardą patepame alyvuogių aliejumi, ant jos sudedame bulves, sutraiškome kiekvieną bulvę paspausdami bulvių trintuvu. Apibarstome prieskoniais, apšlakstome (negailėdami) alyvuogių aliejumi.
3.
Kepame iki 230 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~25-30 min., kol bulvės gražiai apskrus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Traiškytos bulvės orkaitėje

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Traiškytos bulvės man yra kažkas super skanaus!!! Ir, kas geriausia, labai greitai pagaminama, bet nustebinsite ne tik namiškius, bet ir užklydusius svečius, patiekdami tokias ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Bulves gerai nuplauname, sudedame į puodą su vandeniu ir verdame tol, kol bulvės šiek tiek suminkštėja. Jei bus per minkštos, labai susitrins traiškant.

  2. Kepimo skardą patepame alyvuogių aliejumi, ant jos sudedame bulves, sutraiškome kiekvieną bulvę paspausdami bulvių trintuvu. Apibarstome prieskoniais, apšlakstome (negailėdami) alyvuogių aliejumi.

  3. Kepame iki 230 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~25-30 min., kol bulvės gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų