Kepenėlių tortas
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 1.5 kilogramo | jautiena ((kepenėlės)) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 5 galvos | svogūnai |
| 3 vienetai | morkos (didelės) |
| 150 gramų | pomidorų padažas |
| 200 gramų | majonezas |
| 1 galva | česnakas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kepenėlės kartu su 2 svogūnais permalti per mėsmalę, įmušti kiaušinius, įberti miltus, druską, pipirus ir viską išmaišyti.
2.
Iš šios masės kepti blynus (kaip lietinius).
3.
Majonezą sumaišyti kartu su grietine ir su pomidorų padažu, išspausti česnaką ir viską sumaišyti.
4.
Likusius svogūnus pakepinti kartu su morkomis.
5.
Formuojam torta: ant lekštės dedam1 kepenėlių blyną, užtepam jau padarytu padažų, o ant padažo dedam kepintus svogūnus su morkomis. Ir taip sluoksniuojame visus blynus.
6.
Papuošiame virtais kiaušiniais, čeri pomidoriukais ir žalumynais . Torto kraštus aplipdome likusiom morkom su svogūnais. Galima apibarstyti sezamo sėklomis(papuošimas priklauso nuo jūsų skonio). Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Daržovės drebučiuose
-
Silkė su persikais
-
Vėrinukai
-
Farširuota lydeka
-
Velykų belaukiant
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Grybukai po sniegu
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Skanūs sumuštiniai
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Šventinis kelmas
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Seniai besmegeniai
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Bulviniai lizdeliai su silke
Kepenėlių tortas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Jautiena, (kepenėlės),
1.5 kilogramo -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
5 galvos -
Morkos, didelės,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
150 gramų -
Majonezas,
200 gramų -
Česnakas,
1 galva - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėlės kartu su 2 svogūnais permalti per mėsmalę, įmušti kiaušinius, įberti miltus, druską, pipirus ir viską išmaišyti.
Iš šios masės kepti blynus (kaip lietinius).
Majonezą sumaišyti kartu su grietine ir su pomidorų padažu, išspausti česnaką ir viską sumaišyti.
Likusius svogūnus pakepinti kartu su morkomis.
Formuojam torta: ant lekštės dedam1 kepenėlių blyną, užtepam jau padarytu padažų, o ant padažo dedam kepintus svogūnus su morkomis. Ir taip sluoksniuojame visus blynus.
Papuošiame virtais kiaušiniais, čeri pomidoriukais ir žalumynais . Torto kraštus aplipdome likusiom morkom su svogūnais. Galima apibarstyti sezamo sėklomis(papuošimas priklauso nuo jūsų skonio). Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai