Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Cinamonas vyniotiniui suteikia šiek tiek tamsesnę spalvą, bet aromatas viską atperka. Neslėgti. Cinamonas vyniotiniui suteikia šiek tiek tamsesnę spalvą, bet aromatas viską atperka. Neslėgti. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai obuoliai
4 vienetai kiaušiniai
1 vienetas citrinos
4 valgomieji šaukštai miltai
4 valgomieji šaukštai cukraus pudra
1 valgomasis šaukštas cukrus
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
1 žiupsnelis druska
Aptepimui:
šiek tiek sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pirmiausia reikia skardą iškloti kepimo popieriumi ir jį ištepti plonai sviestu.
2.
Sutarkuoti stambiai nuluptus obuolius, juos sumaišyti su citrinos sultimis, cinamonu ir cukrumi. Sultis lengvai nusunkti ir masę paskleisti kepimo skardoje.
Kiaušinius su cukraus pudra ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant.
3.
Tešlą pilti ant obuolių masės ir kepti apie 20 minučių.
4.
Įšversti, prilaikant pirštinėta ranka, kepinį ant stalo, padengto kepimo popieriumi ir po pagalba suvynioti vyniotinį. Geriau palikti jį atviroje vietoje, neįvyniotą į jokius popierius ar celofanus, kad nesukristų, ar per daug nesudrėktų nuo savo garavimo. Tinka valgyti netrukus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Cinamoninis vyniotinis su obuoliais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai: Aptepimui:
Autoriaus žodis: Cinamonas vyniotiniui suteikia šiek tiek tamsesnę spalvą, bet aromatas viską atperka. Neslėgti. Regina
Gaminimo eiga:
  1. Pirmiausia reikia skardą iškloti kepimo popieriumi ir jį ištepti plonai sviestu.

  2. Sutarkuoti stambiai nuluptus obuolius, juos sumaišyti su citrinos sultimis, cinamonu ir cukrumi. Sultis lengvai nusunkti ir masę paskleisti kepimo skardoje.
    Kiaušinius su cukraus pudra ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant.

  3. Tešlą pilti ant obuolių masės ir kepti apie 20 minučių.

  4. Įšversti, prilaikant pirštinėta ranka, kepinį ant stalo, padengto kepimo popieriumi ir po pagalba suvynioti vyniotinį. Geriau palikti jį atviroje vietoje, neįvyniotą į jokius popierius ar celofanus, kad nesukristų, ar per daug nesudrėktų nuo savo garavimo. Tinka valgyti netrukus.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų