
Burokėlių kotletai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai | burokėliai (virti) | |
0.5 kilogramo | bulvių | |
0.25 stiklinės | vanduo | |
0.5 vieneto | svogūnai | |
0.5 vieneto | aitriosios paprikos | |
1 valgomasis šaukštas | miltai | |
šiek tiek | džiūvėsėliai | |
šiek tiek | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti. Sumaišyti su smulkintu svogūnu ir čili.
2.
Burokėlius sutarkuoti. Truputį pasūdyti, išmaišyti. Burokėlius palikti 10 minučių, kad burokėliai išleistų sultis. Sultis nupilti ir burokėlius sumaišyti su bulvėmis. Formuoti kotetukus.
3.
Miltus išmaišyti šiltame vandenyje, kol taps vientisa skysta mase. Šis skystis sukabins kotletus, kad jie nebyrėtų kepami.
4.
Kiekvieną kotletuką mirkyti miltų vandenyje, tuomet džiūvėsėliuose. Paruoštus kotletus bent 30 minučių palaikyti šaldytuve.
5.
Kepti gerai įkaitintame aliejuje, prieš pat patiekiant.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos paprikos
-
Slovakiški baklažanai
-
Feta įdarytos paprikos
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Balandėliai su soja
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Aguročiai su grybais
-
Kaliaropės su sviestu
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Kukurūzų maltiniai
-
Baklažanų blynai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
"Balandėlis"
-
Vištienos apkepas su cukinija
Burokėlių kotletai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Burokėliai, virti,
4 vienetai -
Bulvės,
0.5 kilogramo -
Vanduo,
1/4 stiklinės -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Aitrioji paprika,
0.5 vieneto -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas - Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Angelė
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti. Sumaišyti su smulkintu svogūnu ir čili.
Burokėlius sutarkuoti. Truputį pasūdyti, išmaišyti. Burokėlius palikti 10 minučių, kad burokėliai išleistų sultis. Sultis nupilti ir burokėlius sumaišyti su bulvėmis. Formuoti kotetukus.
Miltus išmaišyti šiltame vandenyje, kol taps vientisa skysta mase. Šis skystis sukabins kotletus, kad jie nebyrėtų kepami.
Kiekvieną kotletuką mirkyti miltų vandenyje, tuomet džiūvėsėliuose. Paruoštus kotletus bent 30 minučių palaikyti šaldytuve.
Kepti gerai įkaitintame aliejuje, prieš pat patiekiant.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ona
2018-07-09 12:48
Ar burokai žali ar virti turi būti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...