
Burokėlių kotletai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai | burokėliai (virti) | |
0.5 kilogramo | bulvių | |
0.25 stiklinės | vanduo | |
0.5 vieneto | svogūnai | |
0.5 vieneto | aitriosios paprikos | |
1 valgomasis šaukštas | miltai | |
šiek tiek | džiūvėsėliai | |
šiek tiek | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti. Sumaišyti su smulkintu svogūnu ir čili.
2.
Burokėlius sutarkuoti. Truputį pasūdyti, išmaišyti. Burokėlius palikti 10 minučių, kad burokėliai išleistų sultis. Sultis nupilti ir burokėlius sumaišyti su bulvėmis. Formuoti kotetukus.
3.
Miltus išmaišyti šiltame vandenyje, kol taps vientisa skysta mase. Šis skystis sukabins kotletus, kad jie nebyrėtų kepami.
4.
Kiekvieną kotletuką mirkyti miltų vandenyje, tuomet džiūvėsėliuose. Paruoštus kotletus bent 30 minučių palaikyti šaldytuve.
5.
Kepti gerai įkaitintame aliejuje, prieš pat patiekiant.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Japoniški baklažanai
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Baklažanų blynai
-
Aguročiai su grybais
-
Šparagai su lašiniais
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Apkepas „La Graikija“
-
Kopūstų maltiniai
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Suflė su žirneliais
-
Balandėliai su soja
-
Kepti agurkai
Burokėlių kotletai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Burokėliai, virti,
4 vienetai -
Bulvės,
0.5 kilogramo -
Vanduo,
1/4 stiklinės -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Aitrioji paprika,
0.5 vieneto -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas - Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Angelė
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti. Sumaišyti su smulkintu svogūnu ir čili.
Burokėlius sutarkuoti. Truputį pasūdyti, išmaišyti. Burokėlius palikti 10 minučių, kad burokėliai išleistų sultis. Sultis nupilti ir burokėlius sumaišyti su bulvėmis. Formuoti kotetukus.
Miltus išmaišyti šiltame vandenyje, kol taps vientisa skysta mase. Šis skystis sukabins kotletus, kad jie nebyrėtų kepami.
Kiekvieną kotletuką mirkyti miltų vandenyje, tuomet džiūvėsėliuose. Paruoštus kotletus bent 30 minučių palaikyti šaldytuve.
Kepti gerai įkaitintame aliejuje, prieš pat patiekiant.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ona
2018-07-09 12:48
Ar burokai žali ar virti turi būti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...