Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.
Keptos cukinijos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | cukinija (jauna) |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų apkepas
-
Įdarytos kaliaropės
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Įdarytas baklažanas
-
Morkų sklindžiai
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Įdaryti svogūnai
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Pupos su čiobreliais
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Cukinijų žiedeliai
-
Blynai su moliūgais
-
Bulvių ir špinatų apkepas
Keptos cukinijos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Cukinija, jauna,
1 vienetas - Aliejus
- Miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Jurgita
2016-08-24 22:36
Bet labai daug aliejaus prigere:( Nors gausiai nepyliau. Bet skanu gavos ant juidos duonos su cesnakiuku uzsidejus:)
-
Gaspadinė
2014-08-04 14:31
Labai dar tinka pabarstyti pipiriuko malto, pakepinti atskirai svogūno, atskirai česnako ir uždėti ant iškeptų cukinijos riekelių :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
