Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.

Keptos cukinijos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | cukinija (jauna) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
"Balandėlis"
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Burokėlių apkepas
-
Kvietinių miltų blynai
-
Pomidorai tešloje
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Bulvių apkepas
-
Moliūgų kotletukai
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Lietinių tortas
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Cukinijų žiedeliai
-
Įdaryti porai
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
Keptos cukinijos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Cukinija, jauna,
1 vienetas - Aliejus
- Miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Jurgita
2016-08-24 22:36
Bet labai daug aliejaus prigere:( Nors gausiai nepyliau. Bet skanu gavos ant juidos duonos su cesnakiuku uzsidejus:)
-
Gaspadinė
2014-08-04 14:31
Labai dar tinka pabarstyti pipiriuko malto, pakepinti atskirai svogūno, atskirai česnako ir uždėti ant iškeptų cukinijos riekelių :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...