Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.

Keptos cukinijos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | cukinija (jauna) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai
-
Svogūnų pyragas
-
Įdaryti svogūnai
-
Šparagai su lašiniais
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Feta įdarytos paprikos
-
Moliūgų apkepas
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Agurkų pjausniai
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Paprikos su įdaru
-
Morkos su pievagrybiais
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Blynai su kopūstais
-
Varškės ir moliūgų apkepas
Keptos cukinijos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Jurgita
2016-08-24 22:36
Bet labai daug aliejaus prigere:( Nors gausiai nepyliau. Bet skanu gavos ant juidos duonos su cesnakiuku uzsidejus:)
-
Gaspadinė
2014-08-04 14:31
Labai dar tinka pabarstyti pipiriuko malto, pakepinti atskirai svogūno, atskirai česnako ir uždėti ant iškeptų cukinijos riekelių :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...