Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.

Keptos cukinijos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | cukinija (jauna) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kvietinių miltų blynai
-
Įdaryti porai
-
Svogūnų pyragas
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Kopūstų blyneliai
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Kopūstienė su grybais
-
Brokolių apkepas
-
Įdaryti pomidorai
-
Midijos su špinatais
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Paprikų laiveliai
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Kepta cukinija su kariu
-
Kepti cukinijų griežinėliai
Keptos cukinijos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Cukinija, jauna,
1 vienetas - Aliejus
- Miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Jurgita
2016-08-24 22:36
Bet labai daug aliejaus prigere:( Nors gausiai nepyliau. Bet skanu gavos ant juidos duonos su cesnakiuku uzsidejus:)
-
Gaspadinė
2014-08-04 14:31
Labai dar tinka pabarstyti pipiriuko malto, pakepinti atskirai svogūno, atskirai česnako ir uždėti ant iškeptų cukinijos riekelių :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...