Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.
Keptos cukinijos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | cukinija (jauna) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti agurkai
- Kopūstų blyneliai
- Keptos gelteklės
- Skaniausi kibinai
- Pyragėliai su daržovėmis
- Įdaryta cukinija
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Skrudintos daržovės su grybais
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Paprikų laiveliai
- Balandėliai su soja
- Įdaryti pomidorai
- Agurkų ir cukinijos apkepas
- Cukinija su varškės įdaru
- Burokėlių kotletai
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Blynai iš patisonų
- Apkepas „Vienas ir du“
- "Laukinė" cukinija
Keptos cukinijos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Cukinija, jauna,
1 vienetas - Aliejus
- Miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Jurgita
2016-08-24 22:36
Bet labai daug aliejaus prigere:( Nors gausiai nepyliau. Bet skanu gavos ant juidos duonos su cesnakiuku uzsidejus:)
-
Gaspadinė
2014-08-04 14:31
Labai dar tinka pabarstyti pipiriuko malto, pakepinti atskirai svogūno, atskirai česnako ir uždėti ant iškeptų cukinijos riekelių :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...