Bulvių ir porų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 5 vienetai | bulvių | |
| 1 vienetas | poras | |
| 100 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
| 0.5 vieneto | svogūnai | |
| 0.5 žiupsnelio | druska | |
| Patiekiant: | ||
| 50 gramų | sūris (tarkuotas) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, porus ir svogūną supjaustyti. Viską sudėti į puodą ir užpilti nedideliu kiekiu vandens. Virti apie 20 minučių.
2.
Sutrinti elektriniu trintuvu, supilti grietinėlę, pagardinti druska ir dar kartą užvirinti.
3.
Patiekiant į kiekvieną lėkštę berti sūrio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Porų trinta sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Gaspačas
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Moliūgų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Petražolių sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Trinta bulvių sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Perlinių kruopų košė
Bulvių ir porų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
5 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Druska,
0.5 žiupsnelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sūris, tarkuotas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, porus ir svogūną supjaustyti. Viską sudėti į puodą ir užpilti nedideliu kiekiu vandens. Virti apie 20 minučių.
Sutrinti elektriniu trintuvu, supilti grietinėlę, pagardinti druska ir dar kartą užvirinti.
Patiekiant į kiekvieną lėkštę berti sūrio.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
