Keptos bulvės su cukinija
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai | bulvių (šviežios, didelės) |
6 vienetai | rozmarinas (šakelės, šviežios) |
1 vienetas | cukinija (jauna) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
6 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šviežias bulves gerai nušveisti ir nuplauti. Išvirti pasūdytame vandenyje (svarbu nepervirti). Ataušinti.
2.
Kiekvieną bulvę supjaustyti storais griežinėliais ir pakaitomis verti su cukinijos griežiniais ant rozmarinų šakelių.
3.
Paruoštus vėrinukus gausiai apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti sutrintu česnaku, druska bei pipirais.
4.
Pašauti į karštą orkaitę ir kepti apie 15 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvinės bandelės
- Bulvių apkepas su šparagais
- Bulviniai blynai su morkomis
- Bulvės įdarytos faršu
- Linksmoji bulvių košė
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Bulvių pica
- Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Bulvių kotletai
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Skaniosios bulvytės
- Bulvių apkepas su morkomis
- Tarkuotų bulvių apkepas
- Rudens blynai
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Irinos bulvių iešmeliai
- Virtų bulvių blynai
Keptos bulvės su cukinija
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, šviežios, didelės,
6 vienetai -
Rozmarinas, šakelės, šviežios,
6 vienetai -
Cukinija, jauna,
1 vienetas - Alyvuogių aliejus
-
Česnakas,
6 skiltelės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias bulves gerai nušveisti ir nuplauti. Išvirti pasūdytame vandenyje (svarbu nepervirti). Ataušinti.
Kiekvieną bulvę supjaustyti storais griežinėliais ir pakaitomis verti su cukinijos griežiniais ant rozmarinų šakelių.
Paruoštus vėrinukus gausiai apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti sutrintu česnaku, druska bei pipirais.
Pašauti į karštą orkaitę ir kepti apie 15 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Dainius
2014-12-20 12:03
Skamba labai skaniai, bet alyvuogių aliejaus (norint neprarasti jo sąvybių) negalima kaitinti, tai jis kažkaip nedera :(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...