
Keptos bulvės su cukinija
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai | bulvių (šviežios, didelės) |
6 vienetai | rozmarinas (šakelės, šviežios) |
1 vienetas | cukinija (jauna) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
6 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šviežias bulves gerai nušveisti ir nuplauti. Išvirti pasūdytame vandenyje (svarbu nepervirti). Ataušinti.
2.
Kiekvieną bulvę supjaustyti storais griežinėliais ir pakaitomis verti su cukinijos griežiniais ant rozmarinų šakelių.
3.
Paruoštus vėrinukus gausiai apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti sutrintu česnaku, druska bei pipirais.
4.
Pašauti į karštą orkaitę ir kepti apie 15 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Bulvių suflė
-
Pikantiškos bulvės
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Bulvių kroketai
-
Bulvių košė su vištiena
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulvinė pica
-
Bulvių apkepas
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
„Milžinų bulvės“
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Čanachai su čiobreliais
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Bulvytės su dešrelėmis
Keptos bulvės su cukinija
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, šviežios, didelės,
6 vienetai -
Rozmarinas, šakelės, šviežios,
6 vienetai -
Cukinija, jauna,
1 vienetas - Alyvuogių aliejus
-
Česnakas,
6 skiltelės - Druska
- Pipirai
Gaminimo eiga:
Šviežias bulves gerai nušveisti ir nuplauti. Išvirti pasūdytame vandenyje (svarbu nepervirti). Ataušinti.
Kiekvieną bulvę supjaustyti storais griežinėliais ir pakaitomis verti su cukinijos griežiniais ant rozmarinų šakelių.
Paruoštus vėrinukus gausiai apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti sutrintu česnaku, druska bei pipirais.
Pašauti į karštą orkaitę ir kepti apie 15 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Dainius
2014-12-20 12:03
Skamba labai skaniai, bet alyvuogių aliejaus (norint neprarasti jo sąvybių) negalima kaitinti, tai jis kažkaip nedera :(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...