
Keptos bulvės su cukinija
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai | bulvių (šviežios, didelės) |
6 vienetai | rozmarinas (šakelės, šviežios) |
1 vienetas | cukinija (jauna) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
6 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šviežias bulves gerai nušveisti ir nuplauti. Išvirti pasūdytame vandenyje (svarbu nepervirti). Ataušinti.
2.
Kiekvieną bulvę supjaustyti storais griežinėliais ir pakaitomis verti su cukinijos griežiniais ant rozmarinų šakelių.
3.
Paruoštus vėrinukus gausiai apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti sutrintu česnaku, druska bei pipirais.
4.
Pašauti į karštą orkaitę ir kepti apie 15 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Kugelis kaimiškai
-
Bulvių casserole
-
Keptos armonikos
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Bulvių pica
-
Pyragas su bulvėmis
-
Bulvinės bandelės
-
Bulvių kotletai su porais
-
Sklindžiai su spirgais
-
Virtų bulvių blynai
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Vyžos iš bulvių
-
Kava su brendžiu ir muskatu
Keptos bulvės su cukinija
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, šviežios, didelės,
6 vienetai -
Rozmarinas, šakelės, šviežios,
6 vienetai -
Cukinija, jauna,
1 vienetas - Alyvuogių aliejus
-
Česnakas,
6 skiltelės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias bulves gerai nušveisti ir nuplauti. Išvirti pasūdytame vandenyje (svarbu nepervirti). Ataušinti.
Kiekvieną bulvę supjaustyti storais griežinėliais ir pakaitomis verti su cukinijos griežiniais ant rozmarinų šakelių.
Paruoštus vėrinukus gausiai apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti sutrintu česnaku, druska bei pipirais.
Pašauti į karštą orkaitę ir kepti apie 15 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Dainius
2014-12-20 12:03
Skamba labai skaniai, bet alyvuogių aliejaus (norint neprarasti jo sąvybių) negalima kaitinti, tai jis kažkaip nedera :(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...