Bulviniai zrazai su jautiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | jautiena (malta) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | svogūnai (smulkinti) |
8 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves išvirti su lupenomis. Praaušusias nulupti ir sugrūsti košę su išplaktais kiaušiniais, žiupsniu druskos ir krakmolu.
2.
Aliejuje pakepinti mėsą su svogūniukais bei pagardinti druska, pipirais.
3.
Drėgnomis rankomis iš bulvių formuoti kotletus ir įdaryti juos kepinta mėsa su svogūnais. Kepti iš abiejų pusių karštame aliejuje, kol gražiai paskrus.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių pyragėliai su grybais
- Vyžos iš bulvių
- Bulviniai bokšteliai
- Linksmoji bulvių košė
- Greitas bulvių apkepas
- Keptos česnakinės bulvės
- Baltarusiškas bulvių apkepas
- Pyragas su bulvėmis
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Bulviškienė
- Įdarytos bulvės
- Bulvių plokštainis su grybais
- Mėsos apkepas
- Bulvių apkepas
- Bulvių casserole
- Bulvių kotletai
- Blynai su razinom ir migdolais
- Bulvių kotletai su porais
- Bulvinė pica su dešrelėm
Bulviniai zrazai su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena, malta,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai, smulkinti,
2 vienetai -
Bulvės,
8 vienetai -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti su lupenomis. Praaušusias nulupti ir sugrūsti košę su išplaktais kiaušiniais, žiupsniu druskos ir krakmolu.
Aliejuje pakepinti mėsą su svogūniukais bei pagardinti druska, pipirais.
Drėgnomis rankomis iš bulvių formuoti kotletus ir įdaryti juos kepinta mėsa su svogūnais. Kepti iš abiejų pusių karštame aliejuje, kol gražiai paskrus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...