Bulviniai zrazai su jautiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 300 gramų | jautiena (malta) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 vienetai | svogūnai (smulkinti) |
| 8 vienetai | bulvių |
| 1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves išvirti su lupenomis. Praaušusias nulupti ir sugrūsti košę su išplaktais kiaušiniais, žiupsniu druskos ir krakmolu.
2.
Aliejuje pakepinti mėsą su svogūniukais bei pagardinti druska, pipirais.
3.
Drėgnomis rankomis iš bulvių formuoti kotletus ir įdaryti juos kepinta mėsa su svogūnais. Kepti iš abiejų pusių karštame aliejuje, kol gražiai paskrus.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje keptos bulvės
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Bulviškienė
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Švilpikai
-
Blynai su moliūgais
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Bulviniai blynukai
-
Cepelinai
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Bulvių casserole
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Rudens blynai
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Apkepas „La Graikija“
-
Bulvių vyniotinis
Bulviniai zrazai su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena, malta,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai, smulkinti,
2 vienetai -
Bulvės,
8 vienetai -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti su lupenomis. Praaušusias nulupti ir sugrūsti košę su išplaktais kiaušiniais, žiupsniu druskos ir krakmolu.
Aliejuje pakepinti mėsą su svogūniukais bei pagardinti druska, pipirais.
Drėgnomis rankomis iš bulvių formuoti kotletus ir įdaryti juos kepinta mėsa su svogūnais. Kepti iš abiejų pusių karštame aliejuje, kol gražiai paskrus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
