![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Bulviniai zrazai su jautiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | jautiena (malta) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | svogūnai (smulkinti) |
8 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves išvirti su lupenomis. Praaušusias nulupti ir sugrūsti košę su išplaktais kiaušiniais, žiupsniu druskos ir krakmolu.
2.
Aliejuje pakepinti mėsą su svogūniukais bei pagardinti druska, pipirais.
3.
Drėgnomis rankomis iš bulvių formuoti kotletus ir įdaryti juos kepinta mėsa su svogūnais. Kepti iš abiejų pusių karštame aliejuje, kol gražiai paskrus.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Bulvių vyniotinis
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Bulvinės bandelės
-
Bulviniai blynukai
-
Vyžos iš bulvių
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
„Milžinų bulvės“
-
Bulvių košė su vištiena
-
Bulvių apkepas
-
Bulvių salotos
-
Troškinys čenachinėse
-
Bulvių patiekalas
-
Bulvių armonikos
-
Vėdarai su cukinijomis
Bulviniai zrazai su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena, malta,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai, smulkinti,
2 vienetai -
Bulvės,
8 vienetai -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti su lupenomis. Praaušusias nulupti ir sugrūsti košę su išplaktais kiaušiniais, žiupsniu druskos ir krakmolu.
Aliejuje pakepinti mėsą su svogūniukais bei pagardinti druska, pipirais.
Drėgnomis rankomis iš bulvių formuoti kotletus ir įdaryti juos kepinta mėsa su svogūnais. Kepti iš abiejų pusių karštame aliejuje, kol gražiai paskrus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...