
Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
10 gramų | kvietiniai miltai |
2 gramai | soda (geriamoji) |
600 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Čirviniai blynai su bananais
-
Lietiniai su obuolais
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Bulvių kotletai su porais
-
Žemaičių blynai
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Morkų blyneliai
-
Blynai su grybais
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Bulviniai blynai
-
Blynai
-
Slyvų blyneliai
-
Blynai su lašiša
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Blynų tortukas
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...