Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
10 gramų | kvietiniai miltai |
2 gramai | soda (geriamoji) |
600 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių blynai
- Vištienos blyneliai
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Moliūgų kotletukai
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Avižinių dribsnių blyneliai su varške
- Lietiniai blynai su aguonomis
- Bulviniai blyneliai su pagardu
- Varškės blynai su kriaušėmis
- Varškėčiai su morkomis
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Vidos tinginėliai
- Vištienos blyneliai
- Žuvies spurgytės
- Blynai su kukurūzais
- Kriaušiniai
- Bulviniai blynai
- Orkaitėje užkepti bulviniai blynai su pievagrybiais, kumpiu ir sūriu
- Mieliniai sklindžiai
- Blyneliai su varške
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...