Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
10 gramų | kvietiniai miltai |
2 gramai | soda (geriamoji) |
600 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės blynai
- Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
- Moliūgų sklindžiai
- Bulviniai blynai
- Obuolių sklindžiai
- Bulviniai blynukai
- Cukinijų blyneliai
- Ruginiai blynai
- Pusryčiai su meile
- Krevečių blyneliai
- Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
- Kopūstų blynai su faršu
- Blynai be aliejaus
- Desertiniai lietiniai blynai
- Bulviniai blynai
- Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
- Avižinių dribsnių blyneliai
- Varškės ir morkų blyneliai
- Bulviniai blyneliai su pagardu
- Mieliniai blyneliai
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...