Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
| 10 gramų | kvietiniai miltai |
| 2 gramai | soda (geriamoji) |
| 600 gramų | bulvių |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
Mieliniai užgavėnių blynai
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Blynai
-
Bobutės zrazai
-
Moliūgų blynai
-
Blynai su obuoliais
-
Žemaičių blynai su varške
-
Blynai su bananais
-
Blyneliai su mėsa
-
Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Pomidorų blynai
-
Blynai "Obuoliukas"
-
Šokoladiniai blynai
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Bulviniai blynukai
-
Mielinės tešlos blynai
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
