Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
| 10 gramų | kvietiniai miltai |
| 2 gramai | soda (geriamoji) |
| 600 gramų | bulvių |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų blynai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Bananiniai varškėčiai
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Grikių miltų blyneliai
-
Šokoladiniai blynai
-
Tobulieji varškėčiai
-
Lietiniai blynai su kumpiu ir sūriu
-
Varškės ir morkų blyneliai
-
Čirviniai vafliai
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Čirviniai blynai
-
Cukinijų blyneliai
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
