
Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
10 gramų | kvietiniai miltai |
2 gramai | soda (geriamoji) |
600 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananiniai blyneliai
-
Grikių blynai
-
Beliašas
-
Bulviniai blynai
-
Mieliniai blynai
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Blyneliai „Greitai“
-
Tuno blyneliai
-
Blyneliai su razinomis
-
Varškėčiai su morkomis
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Varškės virtinukai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Bulvinė pica
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Amerikietiški blynukai
-
Morkų blyneliai
-
Lietiniai su kumpiu
-
Žvaigždžių pusryčiai
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...