Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
| 10 gramų | kvietiniai miltai |
| 2 gramai | soda (geriamoji) |
| 600 gramų | bulvių |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Vaflių tortas
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Grikių blyneliai
-
Čekiški langošai
-
Bananų blynai
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
-
Širdelės
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Virtinukai su sūriu
-
Blynai „Širdelės“
-
Bulviniai blynai
-
Varškės virtinukai
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Varškėčiai
-
Blynai
-
Blynai be aliejaus
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
