
Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
10 gramų | kvietiniai miltai |
2 gramai | soda (geriamoji) |
600 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Bulviniai blynai su moliūgais
-
Bulviniai blynukai
-
Bulviniai blynai su obuoliais
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Blyneliai
-
Ryžių blynai su obuoliais
-
Blynai su lęšiais
-
Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
-
Blynai su lašiša
-
Blynai "Širdukės"
-
Kefyriniai sklinžiai
-
Paliepsniai
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Blynai iš patisonų
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Bananiniai blynai
-
Blynai su obuoliais
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...