
Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
10 gramų | kvietiniai miltai |
2 gramai | soda (geriamoji) |
600 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Vištienos blyneliai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Blynai iš patisonų
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Vafliniai blyneliai su vyšnių padažu
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Blynai kitaip
-
Grikių blyneliai
-
Maroko blynai
-
Blyneliai su razinomis
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
Jogurtiniai blynai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Blynai su grūdėta varške
-
Bulviniai blynai
-
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
-
Grikių miltų blyneliai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...