Išmaišyti sausus birius produktus tarpusavyje.
Kiaušinius išplakti ir supilti pieną.
Nuolat maišant berti sausų produktų mišinį (miltai, cukrus, druska, mielės).
Tešlą palikti valandai.
Po to tešlą dar kartą išmaišyti ir įpilti aliejaus.
Iš tešlos kepti blynus, kokio tik norite dydžio. Abi blyno pusės turi gražiai pagelsti, tik tada blynai bus tikrai iškepę.

Mieliniai blynai
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | mielės (sausos) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | pienas |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių kepsneliai
-
Žirnių blynai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Cukinijų blyneliai
-
Bobutės zrazai
-
Blynai su bananais
-
Burokėlių blynai su varške
-
Baklažanų blynai
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Mieliniai sklindžiai
-
Dvejopai tarkuoti bulviniai blynai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Lietiniai su kumpiu
-
Blynai kitaip
-
Grikių blyneliai
-
Čirviniai blynai
-
Bulviniai blynai
-
Blynai su obuoliais
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Amerikietiški blyneliai
Mieliniai blynai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Mielės, sausos,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmaišyti sausus birius produktus tarpusavyje.
Kiaušinius išplakti ir supilti pieną.
Nuolat maišant berti sausų produktų mišinį (miltai, cukrus, druska, mielės).
Tešlą palikti valandai.
Po to tešlą dar kartą išmaišyti ir įpilti aliejaus.
Iš tešlos kepti blynus, kokio tik norite dydžio. Abi blyno pusės turi gražiai pagelsti, tik tada blynai bus tikrai iškepę.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Raminta
2013-03-13 15:47
:super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...