Išmaišyti sausus birius produktus tarpusavyje.
Kiaušinius išplakti ir supilti pieną.
Nuolat maišant berti sausų produktų mišinį (miltai, cukrus, druska, mielės).
Tešlą palikti valandai.
Po to tešlą dar kartą išmaišyti ir įpilti aliejaus.
Iš tešlos kepti blynus, kokio tik norite dydžio. Abi blyno pusės turi gražiai pagelsti, tik tada blynai bus tikrai iškepę.

Mieliniai blynai
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | mielės (sausos) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | pienas |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su varške
-
Grikių blynai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulviniai blyneliai su pagardu
-
Bulviniai blynai su obuoliais
-
Bulvinė pica
-
Virtinukai su sūriu
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Purūs blynai
-
Blynai
-
Kopūstų blyneliai
-
Bulvių ir cukinijų blynai
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Švediški bulviniai blynai
-
Kopūstų maltiniai
-
Blyneliai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Burokėlių ir bulvių blynai
Mieliniai blynai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Mielės, sausos,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmaišyti sausus birius produktus tarpusavyje.
Kiaušinius išplakti ir supilti pieną.
Nuolat maišant berti sausų produktų mišinį (miltai, cukrus, druska, mielės).
Tešlą palikti valandai.
Po to tešlą dar kartą išmaišyti ir įpilti aliejaus.
Iš tešlos kepti blynus, kokio tik norite dydžio. Abi blyno pusės turi gražiai pagelsti, tik tada blynai bus tikrai iškepę.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Raminta
2013-03-13 15:47
:super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...