Išmaišyti sausus birius produktus tarpusavyje.
Kiaušinius išplakti ir supilti pieną.
Nuolat maišant berti sausų produktų mišinį (miltai, cukrus, druska, mielės).
Tešlą palikti valandai.
Po to tešlą dar kartą išmaišyti ir įpilti aliejaus.
Iš tešlos kepti blynus, kokio tik norite dydžio. Abi blyno pusės turi gražiai pagelsti, tik tada blynai bus tikrai iškepę.
Mieliniai blynai
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | mielės (sausos) |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1.5 stiklinės | pienas |
| 2 stiklinės | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Morkų blyneliai
-
Alaus lietiniai
-
Lietiniai su varške
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Blynai su grybais
-
Kaliaropių blyneliai
-
Brokolių blyneliai
-
Moliūgų blyneliai
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Lietiniai blynai su kumpiu ir sūriu
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Amerikietiški vafliai
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Bananiniai varškėčiai
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
Mieliniai blynai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Mielės, sausos,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmaišyti sausus birius produktus tarpusavyje.
Kiaušinius išplakti ir supilti pieną.
Nuolat maišant berti sausų produktų mišinį (miltai, cukrus, druska, mielės).
Tešlą palikti valandai.
Po to tešlą dar kartą išmaišyti ir įpilti aliejaus.
Iš tešlos kepti blynus, kokio tik norite dydžio. Abi blyno pusės turi gražiai pagelsti, tik tada blynai bus tikrai iškepę.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Raminta
2013-03-13 15:47
:super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
