Išmaišyti sausus birius produktus tarpusavyje.
Kiaušinius išplakti ir supilti pieną.
Nuolat maišant berti sausų produktų mišinį (miltai, cukrus, druska, mielės).
Tešlą palikti valandai.
Po to tešlą dar kartą išmaišyti ir įpilti aliejaus.
Iš tešlos kepti blynus, kokio tik norite dydžio. Abi blyno pusės turi gražiai pagelsti, tik tada blynai bus tikrai iškepę.
Mieliniai blynai
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | mielės (sausos) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | pienas |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių ir morkų blynai
- Virtų bulvių blyneliai
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Bulvių ir cukinijų blynai
- Dvejopai tarkuoti bulviniai blynai
- Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
- Orkaitėje keptas blynas
- Lietiniai blynai su kumpiu ir sūriu
- Morkų blyneliai
- Blynai "Obuoliukas"
- Čekiški bulviniai blynai
- Bulviniai blynai su obuoliais
- Džiūvėsėlių blynai
- Bulviniai blynai
- Rudeniški cukinijų blyneliai
- Bulviniai blynukai
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Bulviniai blynai su lašiša
- Varškės ir juodos duonos blynai
- Lietiniai su varške
Mieliniai blynai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Mielės, sausos,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmaišyti sausus birius produktus tarpusavyje.
Kiaušinius išplakti ir supilti pieną.
Nuolat maišant berti sausų produktų mišinį (miltai, cukrus, druska, mielės).
Tešlą palikti valandai.
Po to tešlą dar kartą išmaišyti ir įpilti aliejaus.
Iš tešlos kepti blynus, kokio tik norite dydžio. Abi blyno pusės turi gražiai pagelsti, tik tada blynai bus tikrai iškepę.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Raminta
2013-03-13 15:47
:super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...