Suplakame kiaušinius, įpilame pieno, atskiesto vandeniu bei suberiame miltus. Viską gerai išmaišome ir įberiame truputį druskos.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi plonu sluoksniu, lygiai paskirstant, pilame tešlą. Kepame ant vidutinės ugnies. Kai lietinis pagelsta jį apverčiame, kad apskrustų kita pusė.
Ant iškepusio lietinio dedame smulkintą kiaulienos kumpį, sūrį ir truputį jalapeno, bei jį suvyniojame. Prieš patiekiant, dar kartą apkepiname, kad išsilydytų sūris.
Galima valgyti su grietine.
Lietiniai blynai su kumpiu ir sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | jalapenai |
| 150 gramų | kiauliena (kumpis) |
| 100 gramų | sūris (fermentinis) |
| 200 gramų | kvietiniai miltai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 4 valgomieji šaukštai | vanduo |
| 1 stiklinė | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su grybais
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Grikių miltų blyneliai
-
Blynai su moliūgais
-
Vafliai su chalva
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Blynai su grūdėta varške
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Moliūgų blyneliai
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Širdelės
-
Bulvių ir cukinijų blynai
-
Moliūgų blynai
-
Blynai iš patisonų
-
Mieliniai greitučiai
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Moliūgų blynai su abrikosais
Lietiniai blynai su kumpiu ir sūriu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Jalapenai
-
Kiauliena, kumpis,
150 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanduo,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Suplakame kiaušinius, įpilame pieno, atskiesto vandeniu bei suberiame miltus. Viską gerai išmaišome ir įberiame truputį druskos.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi plonu sluoksniu, lygiai paskirstant, pilame tešlą. Kepame ant vidutinės ugnies. Kai lietinis pagelsta jį apverčiame, kad apskrustų kita pusė.
Ant iškepusio lietinio dedame smulkintą kiaulienos kumpį, sūrį ir truputį jalapeno, bei jį suvyniojame. Prieš patiekiant, dar kartą apkepiname, kad išsilydytų sūris.
Galima valgyti su grietine.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Paulina
2012-06-04 13:03
Man reik namie pasibaryti valgyti manau kad tiks ir sis . :super: :super:
-
dovile
2012-02-29 14:34
man reikia i mokykla nusinesti uzgavieniu patiekalo recepta tai as nusirasysiu sita man jis pasirode įdomus :super: :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
