Lankantis Čekijoje teko paragauti, o paskui ir paprašyti recepto. Labai paprasta, bet labai skanu ir sveika, kaip profilaktinis patiekalas prieš peršalimo ligas.
Užmaišome tešlą (pieną pašildome, dedame mieles, beriame miltus, pilame aliejų, grietinę). Gerai išminkome ir palaikome šaldytuve 3 val. Formuojame bandeles, panašias į varškėčius, kepame ant silpnos ugnies. Pasigaminame padažą langošams: susmulkiname česnaką, suminkome su druska ir užpilame virintu, gerai atšaldytu vandeniu. Langošus dažome į padažiuką.
Skanaus ir sveikatos Jums.
Čekiški langošai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | vanduo (virintas, atšaldytas) |
| 5 stiklinės | kvietiniai miltai (karališki) |
| 1 stiklinė | pienas |
| 25 gramai | mielės |
| 4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 1 vienetas | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 100 gramų | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su lašiša
-
Blynai "Obuoliukas"
-
Blynai be aliejaus
-
Mieliniai greitučiai
-
Purūs blyneliai su mėlynėmis
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Blynai su obuoliais
-
Beliašas
-
Blynai „Širdelės“
-
Mieliniai sklindžiai
-
Grikių blynai
-
Blyneliai
-
Mielinė širdelė
-
Kefyriniai sklinžiai
-
Kukurūzų miltų blynai
-
Čekiški langošai
-
Purūs blynai
-
Amerikietiški blynai
-
Mieliniai blyneliai
-
Jogurtiniai blynai
Čekiški langošai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo, virintas, atšaldytas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai, karališki,
5 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė -
Mielės,
25 gramai -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lankantis Čekijoje teko paragauti, o paskui ir paprašyti recepto. Labai paprasta, bet labai skanu ir sveika, kaip profilaktinis patiekalas prieš peršalimo ligas.
Užmaišome tešlą (pieną pašildome, dedame mieles, beriame miltus, pilame aliejų, grietinę). Gerai išminkome ir palaikome šaldytuve 3 val. Formuojame bandeles, panašias į varškėčius, kepame ant silpnos ugnies. Pasigaminame padažą langošams: susmulkiname česnaką, suminkome su druska ir užpilame virintu, gerai atšaldytu vandeniu. Langošus dažome į padažiuką.
Skanaus ir sveikatos Jums.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Fiuuu
2016-06-20 13:07
Koks cia padazas cesnakas su vandeniu veee
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
