Avienos maltiniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | avienos |
| 3 vienetai | batonas (riekės) |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | kiaušiniai (nebūtina) |
| 2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| 1.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu batonu, įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai, druska, svieste pakepinti svogūnai, ir viskas gerai išmaišoma. Per tiršta masė atskiedžiama sultiniu. Daromi nedideli maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepę dar palaikomi 10 min. karštoje orkaitėje. Vėliau sudedami į pakaitintą pusdubenį ir tiekiami su karštomis virtomis ar troškintomis bulvėmis, svogūnais, ar kitais mėgstamais padažais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kukuliai
-
Keptas karšis
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Jautienos cimesas
-
Mėsos apkepas
-
Virtinukai su mėsa
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Šventinė višta
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Antis su grybų įdaru
-
Vištienos kepsniukai
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Balandėliai pagal Viką
-
Rūkytas kalakutas
-
Bulvių armonikos
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
Avienos maltiniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
800 gramų -
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, nebūtina,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu batonu, įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai, druska, svieste pakepinti svogūnai, ir viskas gerai išmaišoma. Per tiršta masė atskiedžiama sultiniu. Daromi nedideli maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepę dar palaikomi 10 min. karštoje orkaitėje. Vėliau sudedami į pakaitintą pusdubenį ir tiekiami su karštomis virtomis ar troškintomis bulvėmis, svogūnais, ar kitais mėgstamais padažais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Ausra Alytus
2011-06-17 12:13
skanu :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
