1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
7 vienetai | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
200 gramų | krabų lazdelės |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Pievagrybiai ant žarijų
- Bulvių apkepas su morkomis
- Greitas bulvių apkepas
- Bulvės įdarytos daržovėmis
- Bulviniai blynai su sūriu
- Virtos bulvės su sviestu
- „Milžinų bulvės“
- Virtų bulvių blynai
- Švediški bulviniai blynai
- Rudens blynai
- Sklindžiai su spirgais
- Mėsos - bulvių apkepas
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Įdarytos bulvės
- Orkaitėje keptos bulvės
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Vyžos iš bulvių
- Keptos bulvės su cukinija
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
7 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krabų lazdelės,
200 gramų - Svogūnų laiškai
- Druska
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite, atvėsinkite ir sutarkuokite burokine tarka. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite mažame aliejaus kiekyje. Svogūną sudėkite į bulves, įmuškite kiaušinį, įdėkite smulkintus žalumynus, ištirpinto sviesto šaukštą, pasūdykite. Viską gerai išmaišykite. Krabų lazdeles susmulkinkite. Iš bulvių formuokite paplotėlius į kurių vidurį įdėkite žiupsnelį smulkintų krabų. Tada gerai apspauskite ir suformuokite pailgą formą. Kepkite įkaitintame aliejuje.
Komentarai (2)
-
Deimante
2016-12-21 12:14
Viskas ištizo kepant