Bulves išverdame su lupenomis, nulupame, sugrūdame ir atvėsiname.
Į bulvių košę suberiame miltus, įmušame kiaušinius, pagardiname muskatu ir druska.
Išminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame 1 cm storio lakštą, kurį supjaustome vienodo dydžio kvadratais.
Sūrį supjaustome plonomis riekelėmis, dedame ant vieno kvadratėlio ir uždengiame kitu.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame svieste, kol gražiai pagels.
Skanaus!

Bulviniai blynai su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
1 kilogramas | bulvių |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
200 gramų | sūris (Ementalio) |
60 gramų | džiūvėsėliai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Kugelis kaimiškai
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Troškinys čenachinėse
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Bulvių vėdarai
-
Linksmoji bulvių košė
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Vėdarai
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Vyžos iš bulvių
-
Rudens blynai
-
Skanu ir greita
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulviniai blynai su sūriu
Bulviniai blynai su sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Muskatas
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, Ementalio,
200 gramų -
Džiūvėsėliai,
60 gramų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išverdame su lupenomis, nulupame, sugrūdame ir atvėsiname.
Į bulvių košę suberiame miltus, įmušame kiaušinius, pagardiname muskatu ir druska.
Išminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame 1 cm storio lakštą, kurį supjaustome vienodo dydžio kvadratais.
Sūrį supjaustome plonomis riekelėmis, dedame ant vieno kvadratėlio ir uždengiame kitu.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame svieste, kol gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...