Bulves išverdame su lupenomis, nulupame, sugrūdame ir atvėsiname.
Į bulvių košę suberiame miltus, įmušame kiaušinius, pagardiname muskatu ir druska.
Išminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame 1 cm storio lakštą, kurį supjaustome vienodo dydžio kvadratais.
Sūrį supjaustome plonomis riekelėmis, dedame ant vieno kvadratėlio ir uždengiame kitu.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame svieste, kol gražiai pagels.
Skanaus!
Bulviniai blynai su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | muskatas |
| 1 kilogramas | bulvių |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 200 gramų | sūris (Ementalio) |
| 60 gramų | džiūvėsėliai |
| 4 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvinės bandelės
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Bulvių pica
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Bulvių kroketai
-
Vyžos iš bulvių
-
Bulvių casserole
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Grilyje keptos bulvės
-
Bulvių paplotėliai
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Virtų bulvių blynai
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
Bulviniai blynai su sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Muskatas
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, Ementalio,
200 gramų -
Džiūvėsėliai,
60 gramų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išverdame su lupenomis, nulupame, sugrūdame ir atvėsiname.
Į bulvių košę suberiame miltus, įmušame kiaušinius, pagardiname muskatu ir druska.
Išminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame 1 cm storio lakštą, kurį supjaustome vienodo dydžio kvadratais.
Sūrį supjaustome plonomis riekelėmis, dedame ant vieno kvadratėlio ir uždengiame kitu.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame svieste, kol gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
