Žuvis krakmolo apvalkale
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | menkės (šviežia) |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai (malti) |
2 žiupsneliai | lauro lapų (malti) |
1 žiupsnelis | čiobreliai |
1 saujelė | petražolės (šaldytos) |
5 valgomieji šaukštai | krakmolas |
2 vienetai | kiaušiniai |
60 gramų | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Žuvį ištrinti prieskoniais su druska ir leisti kiek pastovėti. Tuomet pavolioti kiaušinio plakinyje, krakmole ir kepti aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Karpis, pomidorų padaže
- Įdaryti kalmarai
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Orkaitėje kepta lašiša
- Karpis pietums
- Žuvis ant grilio
- Pica su lašiša
- Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Lašiša grietinėlės padaže
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Norvegiška menkė vasariškai
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Sicilijos ešerys
- Žuvies spurgytės
- Kepta marinuota menkė
- Rūkytos žuvies užkepėlė
Žuvis krakmolo apvalkale
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Menkės, šviežia,
500 gramų -
Juodieji pipirai, malti,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai, malti,
2 žiupsneliai -
Čiobreliai,
1 žiupsnelis -
Petražolės, šaldytos,
1 saujelė -
Krakmolas,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus,
60 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį ištrinti prieskoniais su druska ir leisti kiek pastovėti. Tuomet pavolioti kiaušinio plakinyje, krakmole ir kepti aliejuje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...