800 gramų | veršiena (krūtininė) |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | pupelės |
0.5 stiklinės | žirniai |
500 gramų | žiediniai kopūstai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
8 vienetai | bulvių |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautiena su slyvomis
- Miglės guliašas
- Troškinta mėsa
- Vištiena su daržovemis
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Jautienos čenakai
- Mėsos kukuliukai su daržovėmis
- Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
- Virta šerno galva
- Troškinta aviena kaimiškai
- Aluje troškinta višta
- Vištiena su grybais
- Ryžių makaronai su kumpiu
- Daniškas plovas
- Sotus troškinys moliūge "Smile"
- Kepti ryžiai
- Jautienos troškinys su moliūgais
- Vištiena kinietiškai
- Troškinys
- Kiaulienos troškinys
Veršienos troškinys su daržovėmis
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, krūtininė,
800 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Žirniai,
0.5 stiklinės -
Žiediniai kopūstai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
8 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Veršiena (su kaulais) sukapojama. Mėsos gabalėliai pakepinami riebaluose, pabarstomi pipirais, druska, miltais ir dar pakaitinami, vėliau sudedami į puodą. Įpylus vandens ar sultinio — troškinama. Baigiant troškinti suberiamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, morkos, petražolių šaknelės, svogūnas, vėliau įpilama grietinė ir dar patroškinama. Kai daržovės suminkštėja, suberiamos išvirtos pupelės, išvirti žirniai ir žiediniai kopūstai. Veršienos su daržovėmis troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas petražolių lapeliais.