Orkaitę įkaitinti iki 180° C.
Apatiniam sluoksniui skirtus produktus gerai išmaišyti.
Apelsinus nulupti ir sutrinti. Nutarkuoti apelsino žievelės, kad gautųsi 2 valgomieji šaukštai. Žievelę panaudosime viršutiniam pyrago sluoksniui.
Apelsinų tyrelę sumaišyti su cukrumi, krakmolu ir apelsino žievele.
Varškės masę supilti į kepimo formą. Ant viršaus užpilti apelsinų masę.
Paviršių išlyginti.
Kepti apie 45-50 minučių.
Jei mėgstate, į varškės masę galite įberti razinų.
Skanaus!
Varškės ir apelsinų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | krakmolas (apatinis sluoksnis) |
100 gramų | cukrus (apatinis sluoksnis) |
500 gramų | varškė (apatinis sluoksnis) |
100 gramų | sviestas (apatinis sluoksnis) |
150 gramų | cukrus (apatinis sluoksnis) |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas (apatinis sluoksnis) |
7 valgomieji šaukštai | manų kruopos (apatinis sluoksnis) |
2 vienetai | apelsinų (viršutinis sluoksnis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mielinė bulka su razinomis
- Purus aviečių vyniotinis
- Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
- Kriaušių pyragas
- Vyniotinis su varške
- Tinginių "Napoleonas"
- Džiovintų slyvų pyragas
- Kokosinė pynutė
- Bananinis pyragas
- Braškių pyragas
- Pyragas su varške Velykoms
- Pyragas su Oreo sausainiais
- Pyragas su špinatų-varškės įdaru
- Mielinis pyragas su obuoliais
- Slyvų pyragas
- Tikrasis šimtalapis
- Vasaros slyvų pyragas
- Kalėdinė eglutė
- Pyragas su agrastais ir vyšniom
- Vyniotnis su aguonomis
Varškės ir apelsinų pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krakmolas, apatinis sluoksnis,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus, apatinis sluoksnis,
100 gramų -
Varškė, apatinis sluoksnis,
500 gramų -
Sviestas, apatinis sluoksnis,
100 gramų -
Cukrus, apatinis sluoksnis,
150 gramų -
Krakmolas, apatinis sluoksnis,
1 valgomasis šaukštas -
Manų kruopos, apatinis sluoksnis,
7 valgomieji šaukštai -
Apelsinai, viršutinis sluoksnis,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 180° C.
Apatiniam sluoksniui skirtus produktus gerai išmaišyti.
Apelsinus nulupti ir sutrinti. Nutarkuoti apelsino žievelės, kad gautųsi 2 valgomieji šaukštai. Žievelę panaudosime viršutiniam pyrago sluoksniui.
Apelsinų tyrelę sumaišyti su cukrumi, krakmolu ir apelsino žievele.
Varškės masę supilti į kepimo formą. Ant viršaus užpilti apelsinų masę.
Paviršių išlyginti.
Kepti apie 45-50 minučių.
Jei mėgstate, į varškės masę galite įberti razinų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...