Šviežias daržoves ir pievagrybius patroškinti aliejuje, kad suminkštėtų.
Daržoves sudėti ant lavašo ir susukti.
Supjaustyti griežinėliais. Griežinėlius sudėti į kepimo skardą ir užpilti padažu.
Padažas: į verdantį vandenį sudėti prieskonius ir pomidorų padažą, gerai išmaišyti.
Kepti 180-200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Tiekite su grietinėlės ar grietinės padažu ir žalumynais.
Troškinti daržovių suktinukai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | daržovės (morkos, bulvės, cukinija ir t.t.) |
150 gramų | pievagrybiai |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
450 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | lavašas |
šiek tiek | prieskoniai (druska, pipirai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Porų pyragas
- Įdaryti porai
- Džiovintų grybų kotletai
- Obuolių ir morkų blynai
- Pupos su čiobreliais
- Ryžių kepsneliai
- Šparagai ant griliaus
- Troškinys čenachinėse
- Balandėliai
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Troškinti įdaryti agurkai
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Svogūnų pyragas
- Kepti pievagrybiai su paprika
- Olandiškai kepti svogūnai
- Burokėlių kotletai
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Įdaryta cukinija
- Cukinijų blyneliai
Troškinti daržovių suktinukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Daržovės, morkos, bulvės, cukinija ir t.t.,
300 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
450 mililitrų -
Lavašas,
1 vienetas - Prieskoniai, druska, pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias daržoves ir pievagrybius patroškinti aliejuje, kad suminkštėtų.
Daržoves sudėti ant lavašo ir susukti.
Supjaustyti griežinėliais. Griežinėlius sudėti į kepimo skardą ir užpilti padažu.
Padažas: į verdantį vandenį sudėti prieskonius ir pomidorų padažą, gerai išmaišyti.
Kepti 180-200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Tiekite su grietinėlės ar grietinės padažu ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...