1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | petražolės |
800 gramų | anties |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
Paukštiena sudedama į pašildytą pusdubenį, apipilama iškoštu ir grietine pagardintu padažu, kuriame buvo troškinama.
Valgoma su karštomis troškintomis daržovėmis ar kokia nors mėgstama kruopų koše, makaronais. Kartu duodama keptų obuolių, bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepenėlių troškinys
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Naminis jautienos troškinys
- Keri viščiukas
- Lęšiai su vynu
- Greitas makaronų troškinys
- Aleksandro troškinys
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Kepta kiaulės širdis su svogūnais
- Troškinta žuvis
- Kiaulienos išpjova su daržovėmis
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Troškinys iš molinio troškintuvo
- Troškinys
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Kiaulienos ir morkų troškinys
- Triušienos troškinys su ryžiais
- Lęšiai su špinatais ir lašinukais
Troškinta antiena
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 vienetas -
Antis,
800 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Morkos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėta antis išplaunama, supjaustoma, nusausinama, įtrinama druska su prieskoniais ir uždengta palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau mėsos gabalai kepinami aliejuje, kol parusvėja, sudedami į puodą, užpilami likusiu nuo kepimo aliejumi ir karštu vandeniu, kad tik pusiau apsemtų, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių ir troškinama uždengtame puode. Baigus troškinti supilama grietinė ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Paukštiena sudedama į pašildytą pusdubenį, apipilama iškoštu ir grietine pagardintu padažu, kuriame buvo troškinama.
Valgoma su karštomis troškintomis daržovėmis ar kokia nors mėgstama kruopų koše, makaronais. Kartu duodama keptų obuolių, bruknių uogienės.