Triušienos šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | lauro lapų |
800 gramų | triušiena (užpakalinė dalis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | marinatas (acto) (skiestas 1:3) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta mėsa supjaustoma kubeliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa veriama ant iešmelių ir kepama riebaluose arba orkaitėje. Tiekiama nuimta nuo iešmelių su ryžių koše, troškintais kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
- Virta šerniena
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- "Ponios cepelinai"
- Kiaulienos su kruopom apkepas
- Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
- Kiaulienos kepsnys
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
- Šonkauliukai
- Kotletai lenkiškai
- Netikras zuikis
- Įdaryti pievagrybiai
- Tradiciniai šašlykai
- Strėvos suktinis kitaip
- Jautiena gurmanams
- Kukuliai su padažu
- Kepenys su mandarinais
- Malta mėsa tešloje
- Keptas triušis su ryžiais
Triušienos šašlykas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Lauro lapai
-
Triušiena, užpakalinė dalis,
800 gramų - Druska
- Marinatas (acto), skiestas 1:3
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa supjaustoma kubeliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa veriama ant iešmelių ir kepama riebaluose arba orkaitėje. Tiekiama nuimta nuo iešmelių su ryžių koše, troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...