3 vienetai | kiaušiniai |
400 gramų | kondensuotas pienas (sutirštintas) |
50 gramų | sviestas ( tirpintas) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
3 stiklinės | miltai |
2 valgomieji šaukštai | kakava |
250 gramų | sūris (maskarponės) |
250 gramų | varškė (trinta) |
400 gramų | grietinėlės, 35% (riebi) |
2 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
40 gramų | romas |
2 žiupsneliai | prieskoniai (Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos ) |
0.5 pakelio | želė (braškinė) |
Tešla turi gautis poskystė. Kepti 12 min. įkaitintoje 180 °C temp. orkaitėje.
Iškeptą suvynioti.
Mažame kiekyje vandens ištirpinti pusės paluotės želę ir į maišyti į kremą. Kremas turi būti kambario temperatūros.
Puošti plakta grietinėle, uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarų pyragas
- Aguoninis pyragas
- Pyragas su Oreo sausainiais
- Citrininis vyniotinukas su uogiene
- Karamelinis pyragas
- Obuolių pyragas su grietinės kremu
- Pyragas "Prie arbatos"
- Abrikosinis pyragas
- Kriaušių pyragas
- Balta sluoksniuota duona
- Paukštienos pyragas šventiniam stalui
- Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
- Varškinis keksas
- Pyragas "Kiaušinienė"
- Obuolių pyragas su chalva
- Pyragas - naikintuvas
- Marmurinis keksas
- Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
- Graikų pyragas
- Kalėdinis varškės pyragas
Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kondensuotas pienas, sutirštintas,
400 gramų -
Sviestas, tirpintas,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Miltai,
3 stiklinės -
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, maskarponės,
250 gramų -
Varškė, trinta,
250 gramų -
Grietinėlė, 35%, riebi,
400 gramų -
Vanilinis cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Romas,
40 gramų -
Prieskoniai, Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos ,
2 žiupsneliai -
Želė, braškinė,
0.5 pakelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą sumaišyti su sutirštintu pienu, kakava. Sudėti išplaktus kiaušinius, supilti miltus su kepimo miltelais.
Tešla turi gautis poskystė. Kepti 12 min. įkaitintoje 180 °C temp. orkaitėje.
Iškeptą suvynioti.Grietinėlę išplati su cukrumis, sumaišyti su varške ir mascarpone, Įberti prieskonių, įpilti romo, išmaišyti.
Mažame kiekyje vandens ištirpinti pusės paluotės želę ir į maišyti į kremą. Kremas turi būti kambario temperatūros.Tepti ant lakšto. suvynioti ir palaikyti šaldytuve.
Puošti plakta grietinėle, uogomis.
Komentarai (5)
-
Regina
2016-02-27 17:33
Klaida - čia, miltų 3 šaukštai tiktai.
-
o
2015-12-16 18:21
gelytes is ko padarytos?
-
Egle
2015-03-03 16:01
O kokie prieskoniai?
-
Zita
2014-09-01 18:33
Labai gražiai atrodo, originalus receptas.