2 valgomieji šaukštai | kakava |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
100 mililitrų | krakmolas |
50 gramų | kokosas (drožlės) |
250 mililitrų | kondensuotas pienas |
150 gramų | juodojo šokolado (drožlės) |
Įdarui : inde pašildykite indeli kondensuotą pieną (kad suskystėtų), į ji įberkite šokolado drožles ir pakaitinti maišydami, kol šokoladas ištirps. Šiltą įdarą užtepkite ant pagrindo, suvyniokit i popierių. Kelias valandas palaikykite šaldytuve, kad sustingtu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynų tortukas
- Arbūzų tortas
- Vafliukai
- Bandelės su cinamonu
- Pica su vištiena
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Sūrio pyragėliai
- Moliūgų ir obuolių apkepas
- Avižų ir kokosų juostelės
- Bandelės vyrams
- Duonos lazdelės
- Kefyro pyragas Zebriukas
- Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
- Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
- Papajaus pyragėliai
- Gaivus mango tortas
- Varškės tortas
- Kepta eglutė
- Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
- Keksiukai su bananais ir medumi
Šokoladinis vyniotinis su kokosais
-
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Krakmolas,
100 mililitrų -
Kokosas, drožlės,
50 gramų -
Kondensuotas pienas,
250 mililitrų -
Juodasis šokoladas, drožlės,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius suplakti su cukrumi iki tirštų putų. Tada į ta pačia mase sumaišyti krakmolą, kakava, kepimo miltelius ir kokosu drožles ir vėl viska išmaišyti. Skarda išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešla ir kepti iki 200 C temperatūroje 8-10 min. Kepini palikite atvesti.
Įdarui : inde pašildykite indeli kondensuotą pieną (kad suskystėtų), į ji įberkite šokolado drožles ir pakaitinti maišydami, kol šokoladas ištirps. Šiltą įdarą užtepkite ant pagrindo, suvyniokit i popierių. Kelias valandas palaikykite šaldytuve, kad sustingtu. Skanaus :)
Komentarai (3)
-
kakalialia
2016-01-20 12:23
Sitas daiktas yra total blöd!!!!