
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
Tešlai: | ||
350 gramų | miltai | |
200 gramų | sviestas | |
150 gramų | grietinė | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Įdarui: | ||
500 gramų | kiaulienos sprandinė | |
200 gramų | pievagrybiai | |
2 valgomieji šaukštai | svogūnai | |
2 žiupsneliai | prieskoniai | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviestą sutarkuoti burokine tarka į miltus ir patrinti rankomis, kad gautųsi trupiniai. Tuomet į gautą masę įmušti vieną kiaušinį, sudėti grietinę. Tešlą išminkyti ir dėti į šaldytuvą 1 valandai.
2.
Kiaulienos sprandinę ir pievagrybius supjaustyti nedideliais gabalėliais, svogūnus susmulkinti. Įberti prieskonių ir viską išmaišyti.
3.
Tešlą iškočioti, išspausti rutulius, dėti įdaro ir susukti viršų. Taip padaryti su visa tešla. Patepti kiaušinio plakiniu.
4.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių spurgos be mielių
-
Skaniosios bandelės su mėsa
-
Keksiukai su krabų lazdelėmis
-
Obuoliniai rageliai
-
Lazdelės su sūriu
-
Citrinų pudingas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Cukinijų keksiukai
-
Saldieji keksiukai
-
Obuoliai skarelėse
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Imbieriniai keksiukai
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Žaismingi keksiukai
-
Pyragėliai su obuoliene
-
Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Kamelijos skanėstas
-
Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Miltai,
350 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Grietinė,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis
-
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Svogūnai,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
2 žiupsneliai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas
Gaminimo eiga:
Sviestą sutarkuoti burokine tarka į miltus ir patrinti rankomis, kad gautųsi trupiniai. Tuomet į gautą masę įmušti vieną kiaušinį, sudėti grietinę. Tešlą išminkyti ir dėti į šaldytuvą 1 valandai.
Kiaulienos sprandinę ir pievagrybius supjaustyti nedideliais gabalėliais, svogūnus susmulkinti. Įberti prieskonių ir viską išmaišyti.
Tešlą iškočioti, išspausti rutulius, dėti įdaro ir susukti viršų. Taip padaryti su visa tešla. Patepti kiaušinio plakiniu.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Rasa
2017-06-06 11:52
Patiko
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...