Tešlai: | ||
350 gramų | miltai | |
200 gramų | sviestas | |
150 gramų | grietinė | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Įdarui: | ||
500 gramų | kiaulienos sprandinė | |
200 gramų | pievagrybiai | |
2 valgomieji šaukštai | svogūnai | |
2 žiupsneliai | prieskoniai | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spurgos iš varškės
- Spurgos
- Nuostabiosios varškės spurgaites
- Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
- Alinos keksiukai
- Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
- Lengvai padaromi purūs žagarėliai
- Voveraitės
- Žaismingi keksiukai
- Pyragaičiai "Širdutės"
- Keksai su morkomis
- Kriziniai keksiukai
- Bandelės su cinamonu
- Mini canelles
- Kalėdine spurga
- Pyragėliai su obuoliene
- Obuolių pyragaičiai
- Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
- Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
- Dribsnių keksiukai
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Miltai,
350 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Grietinė,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Svogūnai,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą sutarkuoti burokine tarka į miltus ir patrinti rankomis, kad gautųsi trupiniai. Tuomet į gautą masę įmušti vieną kiaušinį, sudėti grietinę. Tešlą išminkyti ir dėti į šaldytuvą 1 valandai.
Kiaulienos sprandinę ir pievagrybius supjaustyti nedideliais gabalėliais, svogūnus susmulkinti. Įberti prieskonių ir viską išmaišyti.
Tešlą iškočioti, išspausti rutulius, dėti įdaro ir susukti viršų. Taip padaryti su visa tešla. Patepti kiaušinio plakiniu.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių.
Komentarai (2)
-
Rasa
2017-06-06 11:52
Patiko